Η παράδοση της Τσέλσι και το ντεμπούτο του Ντε Τσέρμπι, δυάδα στο 3.40

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες Κρίσταλ Πάλας – Τσέλσι και Λίβερπουλ – Μπράιτον.

Συνολικά επτά παιχνίδια περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα της Premier League. Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στην Κρίσταλ Πάλας και την Τσέλσι (17:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24), καθώς πρόκειται για το πρώτο ματς των “μπλε” στο αγγλικό πρωτάθλημα με τον Γκράχαμ Πότερ στον πάγκο τους.

Κρίσταλ Πάλας – Τσέλσι: Προγνωστικά και Ανάλυση

Ο Πότερ έκανε ντεμπούτο πριν τη διακοπή, στο εντός έδρας 1-1 με τη Ζάλτσμπουργκ για το Champions League, σε ένα ματς που η Τσέλσι μπορούσε να το κερδίσει βάσει xGoals (1,46-0,19).

Για την Τσέλσι, η διακοπή για τις εθνικές, μάλλον ήρθε σε κατάλληλο σημείο, αφού στα τελευταία επτά παιχνίδια της είχε ρεκόρ 2-2-3 και χρειάζονταν οπωσδήποτε ανασύνταξη. Επίσης, ο Πότερ βρήκε λίγο χρόνο να δουλέψει με όσους παίκτες έμειναν πίσω και σίγουρα πήρε μία καλύτερη αίσθηση από τα αποδυτήρια της νέας του ομάδας.

Στον αντίποδα, η Κρίσταλ Πάλας έχει να αγωνιστεί από τις 3 Σεπτεμβρίου. Είναι δηλαδή σχεδόν έναν μήνα χωρίς επίσημο ματς και μένει να φανεί αν αυτή η μεγάλη αποχή έχει επηρεάσει το ρυθμό της.

Το θετικό για τον Πατρίκ Βιεϊρά είναι πως δεν έχει σοβαρά προβλήματα απουσιών. Στον αντίποδα, Μεντί και Καντέ δύσκολα θα προλάβουν το ντέρμπι στο Selhurst Park, ενώ θα το πιθανότερο είναι πως θα προστατευτεί ο Κουκουρέγια, καθώς εμφάνισε συμπτώματα ίωσης.

Η Τσέλσι πάντως διατηρεί σούπερ παράδοση κόντρα στην Πάλας, αφού την κερδίζει δέκα σερί αγώνες για όλες τις διοργανώσεις. Οι “αετοί” έχουν υποστεί 20 ήττες σε 26 αγώνες Premier League κόντρα στην Τσέλσι. Απέναντί σε κανέναν άλλο αντίπαλο δεν έχουν τόσο άσχημη επίδοση.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι από το 2014/15 και μετά, οι “μπλε” μετρούν επτά διπλά στο Selhurst Park σε οκτώ επισκέψεις τους εκεί. Στο 1.90 να συνεχίσουν απόψε την εξαιρετική του παράδοση, στο πρώτο παιχνίδι για το πρωτάθλημα με τον Πότερ στον πάγκο.

Λίβερπουλ – Μπράιτον: Προγνωστικά και Ανάλυση

Εξίσου ενδιαφέρουσα είναι και η αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την ευχάριστη έκπληξη της φετινής σεζόν, την Μπράιτον, η οποία φιγουράρει στην 4η θέση, στο +4 από τους Reds (17:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24).

Η σεζόν για τη Λίβερπουλ δεν εξελίσσεται ιδανικά. Έχει ήδη τέσσερις απώλειες στις πρώτες έξι αγωνιστικές και βρίσκεται στο -9 από την κορυφή. Στο τελευταίο της παιχνίδι πριν τη διακοπή, κέρδισε αγχωτικά 2-1 τον Άγιαξ στο Ανφιλντ για το Champions League με γκολ του Μάτιπ στο 89′.

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε απόψε στις υπηρεσίες του Ρόμπερτσον, συνεπώς αριστερός μπακ θα παίξει ξανά ο Κώστας Τσιμίκας. Στο απουσιολόγιο παραμένει και ο Κεϊτά.

Στον αντίποδα, η Μπράιτον έχει κλέψει την παράσταση μέχρι στιγμής, όμως αναγκαστικά μπαίνει νέα μονοπάτια, μετά την αποχώρηση του Πότερ για λογαριασμό της Τσέλσι. Οι “γλάροι” βρήκαν άμεσα αντικαταστάτη στο πρόσωπο του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, ο οποίος έρχεται στο Νησί με εξαιρετικές συστάσεις.

Ο 43χρονος τεχνικός δούλεψε για μία τριετία στη Σασουόλο, πριν μετακομίσει στην Ουκρανία για τη Σαχτάρ, όμως εκεί η θητεία του τελείωσε άδοξα, καθώς αποχώρησε μετά την εισβολή της Ρωσίας.

Η Μπράιτον, πριν αναλάβει ο Ιταλός τεχνικός, έτρεχε ένα εκπληκτικό σερί στην Premier League με επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και μόνο μία ήττα σε 11 αγώνες. Μάλιστα, την περσινή σεζόν πήρε ισοπαλία 2-2 μέσα στο Ανφιλντ από τη Λίβερπουλ και πρόπερσι κέρδισε με 1-0.

Οι “γλάροι” σκοράρουν τρεις σερί σεζόν στο Ανφιλντ και σε έξι ματς την τρέχουσα σεζόν, έμειναν άσφαιροι μόνο στο 0-0 με τη Νιούκαστλ, σε ματς που τα xGoals ήταν 1,61-0,18! Στον αντίποδα, η Λίβερπουλ δεν παρέχει καμία αμυντική ασφάλεια φέτος, αφού σε εννιά επίσημα παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις, έχει δεχθεί 12 γκολ, κρατώντας το μηδέν μόνο δύο φορές (με Μπόρνμουθ και Έβερτον). Το Goal/Goal στο 1.80 μοιάζει αρκετά πιθανό, δεδομένου μάλιστα ότι επαληθεύτηκε τέσσερις φορές στις τελευταίες έξι συναντήσεις τους, ανεξαρτήτως έδρας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κρίσταλ Πάλας – Τσέλσι: 2 (απόδοση 1.90), 17:00
  • Λίβερπουλ – Μπράιτον: Goal/Goal (απόδοση 1.80), 17:00

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss