Η πιο επική σκηνή από επεισόδιο στις Οικογενειακές Ιστορίες που σαρώνει – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Oι Οικογενειακές Ιστορίες προβλήθηκαν αρχικά για τέσσερις τηλεοπτικές σεζόν (2010-2014) και από το πουθενά δημιούργησαν μια υπερκαλτ σειρά, η οποία σίγουρα έκανε πολλούς θεατές να την δούν και μάλιστα κατάφερε να κάνει ακόμα και ρεκόρ τηλεθέασης, ενώ επέστρεψαν ξανά από το 2018, για να ολοκληρωθούν φέτος.

Μια συγκεκριμένη σκηνή από ένα επεισόδιο της σειράς έχει καταφέρει να προκαλέσει γέλιο μέχρι δακρύων στο κοινό του Tik Tok. Μία σκηνή από το 25o επεισόδιο της πέμπτης σεζόν, η οποία προβλήθηκε πέρυσι κάνει θραύση.
Το επεισόδιο αυτό αφορά τη σχέση ενός μεγαλύτερου άνδρα με μια κατά πολύ μικρότερή του κοπέλα και την προσπάθειά του να αναθερμάνει τον έρωτά τους. Στη σκηνή για την οποία μιλάμε, λοιπόν, βλέπουμε τον Παύλο να μπαίνει στην κρεβατοκάμαρα με το μπουρνούζι του, όπου τον περιμένει η σύντροφός του και να επιχειρεί να κάνει ένα άλμα προς το κρεβάτι τους. Έλα που, όμως, δεν υπολογίζει σωστά, πέφτει και χτυπάει, με την κοπέλα του να φωνάζει με μανία τη μητέρα της για να τη βοηθήσει.

@oikogeniakes_istories_
#οικογενειακέςιστορίες #fyyyyyyyyyyyyyyyy #mpesfypgamw #fyp
♬ πρωτότυπος ήχος – oikogeniakes istories

Η σκηνή αυτή έχει κάνει τους χρήστες του Tik Tok, να τη δουν ξανά και ξανά με αποτέλεσμα να μετρά περισσότερες από 1.3 εκατομμύρια προβολές, 90 χιλιάδες likes και εκατοντάδες σχόλια. Παράλληλα, το συγκεκριμένο επεισόδιο στο Youtube μετράει πάνω από 330.000 προβολές, με αποτέλεσμα να μιλάμε για μία από τις πιο viral σκηνές των Οικογενειακών Ιστοριών που είδαμε ποτέ.
[embedded content]

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss