Η Πισπιρίγκου απαντά στο τεστ DNA: «Ξέρει ότι είναι δικά του παιδιά»

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση της Πάτρας, ενώ οι αρχές ψάχνουν να βρουν πότε προμηθεύτηκε την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου. Επιπλέον, αναζητούν αν αυτό έγινε τις ημέρες που η Τζωρτζίνα νοσηλευόταν στο Παίδων. Την ίδια ώρα, ο Μάνος Δασκαλάκης αναμένεται να καταθέσει εκ νέου, αυτή τη φορά για την Ίριδα και τη Μαλένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ο Μάνος Δασκαλάκης περιμένει να χτυπήσει το τηλέφωνό του ώστε να πάει να καταθέσει για όλα όσα γνωρίζει για τις συνθήκες θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας.

Σύμφωνα με πρόσωπο από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον, όταν ρωτούσε επίμονα την κατηγορουμένη αν είχε συμβεί κάτι, εκείνη φέρεται να απαντούσε πως: «Αν δεν με πιστεύεις, μη με στηρίζεις».

Τι απάντησε η Ρούλα Πισπιρίγκου στις απειλές του συζύγου της ότι θα ζητήσει test DNA;

Διαρροές από συγγενικά πρόσωπα του ζευγαριού οδηγούν την κόντρα στα άκρα. Η Ρούλα Πισπιρίγκου για πρώτη φορά μέσω του δικηγόρου της απαντά για το τεστ DNA.

«Η γνώμη της κατηγορουμένης, η άποψή της είναι ότι ποτέ δεν υπήρξε αμφισβήτηση της πατρότητας από την πλευρά του πατέρα. Ξέρει ο άνθρωπος ότι τα παιδιά είναι δικά του. Η πρώτη της κουβέντα είναι ότι “αποκλείεται, δεν θα το κάνει, ξέρει ότι τα παιδιά είναι δικά του”», δήλωσε ο Όθων Παπαδόπουλος στον ραδιοφωνικό σταθμό του Alpha.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss