Η πορνοστάρ Brandi Love είναι στην Ελλάδα κάνοντας χαμό: «Με ευχαριστούσαν αστυνομικοί και στρατιωτικοί» – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Η διάσημη πορνοστάρ Brandi Love βρίσκεται στην Ελλάδα και ανέφερε πως την ευχαριστούσαν αστυνομικοί και στρατιωτικοί, ενώ θεωρεί ότι έχει τραβήξει περισσότερες φωτογραφίες με θαυμαστές στην Ελλάδα από ό,τι συνήθως στις ΗΠΑ.
Συγκεκριμένα την Αθήνα για διακοπές βρίσκεται η διάσημη πορνοστάρ Brandi Love και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για την Ελλάδα, αλλά και για τους θαυμαστές της στη χώρα μας. Η Brandi Love επισκέφτηκε την Ακρόπολη και ανέβασε φωτογραφία ποζάροντας με φόντο τον ιερό βράχο.
Δήλωσε αρχικά: «Νομίζω ότι έχω τραβήξει περισσότερες φωτογραφίες με θαυμαστές στην Ελλάδα από ό,τι συνήθως στις ΗΠΑ. Ήταν μια άγρια εμπειρία», σχετικά με το πόσο συχνά την αναγνωρίζουν όταν ταξιδεύει στο εξωτερικό.

Στην συνέχεια της έκανε έκπληξη για το ποιοι την χαιρέτησαν περισσότερο: «Νιώθω η πιο τυχερή γυναίκα του κόσμου. Σε πολλές περιπτώσεις σήμερα με πλησίασαν αγαπητοί αστυνομικοί και στρατιωτικοί που ήθελαν να βγάλουμε φωτογραφίες μαζί και με ευχαρίστησαν που ήμουν στο πλευρό τους. Πιστέψτε με παιδιά… η ευχαρίστηση είναι όλη δική μου. Σεβασμός. Σας αγαπώ».

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss