Η PREM και το project Valley της Πειραιώς, ο ΟΛΘ και οι επενδυτές της Prodea

Το Newsbomb.gr μέσα από τη στήλη «Over the Counter», φιλοδοξεί να προσφέρει στους αναγνώστες του μια σταθερή πηγή πληροφόρησης για τα τεκταινόμενα στο οικονομικό, επιχειρηματικό και χρηματιστηριακό παρασκήνιο της χώρας.

Το project Valley
H στήλη πληροφορείται πως ο Δημήτρης Ραγιάς, ο CEO της Piraeus Real Estate Management εργάζεται πυρετωδώς για την ολοκλήρωση του project Valley της Τράπεζας Πειραιώς. Καθώς είναι ήδη σε εξέλιξη η απορρόφηση των εργασιών της Πειραιώς Real Estate από τη νεότευκτη Piraeus Real Estate Management (PREM) θα ακολουθήσει η πώληση της PREM σε όποιον επενδυτή πλειοδοτήσει. Υπενθυμίζεται πως στη Piraeus Real Estate Management εισφέρεται ο κλάδος διαχείρισης ακίνητης περιουσίας της Πειραιώς, αξίας 800 εκατ. ευρώ! Ήδη το ενδιαφέρον για τα 2.500 ακίνητα του project Valley είναι μεγάλο και πληροφορίες αναφέρουν πως προβάδισμα στη διαδικασία έχει πάρει η Resolute.

Η Prodea Investments
Η δυσχερής εικόνα που επικρατεί στα χρηματιστήρια διεθνώς έχει επηρεάσει τον προγραμματισμό και τα business plans των «πάντων». Στους «πάντες» συμπεριλαμβάνεται και η Prodea Investments ΑΕΕΑΠ. Βλέπετε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Άρις Καρυτινός και …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss