Η prequel σειρά για την ταινία Ted – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Τα τελευταία χρόνια δεν σταματάμε να βλέπουμε ταινίες να μεταφέρονται στην μικρή οθόνη και μια ακόμα έχει ανακοινωθεί. Ο λόγος για την ταινία Ted, που θα πάρει κι αυτό τον… καθιερωμένο δρόμο.

Ο Seth MacFarlane θα την μεταφέρει σαν prequel σειρά στην streaming υπηρεσία, Peacock (και όπως στην ταινία) και θα δώσει τη φωνή του στον Ted. Η σειρά θα εστιάζει στα παιδικά χρόνια του John Bennett και την επιρροή του Ted, στην Βοστόνη του 1993. Στην σειρά θα παίξουν οι Scott Grimes (American Dad!), Alanna Ubach (Euphoria), Giorgia Whigham (Netflix’s Punisher), Max Burkholder (Parenthood), με τον τελευταίο στον ρόλο του John.
H υπόθεση για την πρώτη ταινία: Πριν από αρκετά χρόνια, η αθώα, παιδική ευχή του John να αποκτούσε ζωή ο Ted, ο αγαπημένος του αρκούδος, γινόταν πραγματικότητα. Αυτό ήταν ίσως το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να φανταστεί ποτέ ένα παιδί. Μόνο που επειδή ο χρόνος περνά για όλους, μαζί με τον John μεγάλωσε και ο Ted. Και μπορεί καμιά φορά οι παιδικές φιλίες να αποδεικνύονται παντοτινές, όμως η άξεστη και τεμπέλικη συμπεριφορά του αρκούδου έχει πλέον αρχίσει να δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στον John, την ενηλικίωσή του και – φυσικά – στη σχέση του με τη γυναίκα των ονείρων του, τη Lori.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss