Η προφητική συνέντευξη του Αλεξάντερ Ντούγκιν στο Newsbomb.gr – Τι έλεγε για τα λάθη της Ευρώπης

Newsroom
26/08/2022 15:24

Η δολοφονία της Ντάρια Ντούγκινα έχει προκαλέσει έντονη αναστάτωση στη Ρωσία και όχι μόνο. Τα σενάρια που διακινούνται είναι πολλά, με τη Μόσχα να «χρεώνει» την Ουκρανία για τη βομβιστική επίθεση την ώρα που ο λεγόμενος Εθνικός Ρεπουμπλικανικός Στρατός (NRA) που υπόσχεται ανατροπή του Πούτιν ανέλαβε την ευθύνη για τη δολοφονία.
Ο πατέρας της Ντούγκινα, Αλεξάντερ Ντούγκιν είχε στο παρελθόν πιστωθεί ότι διαμόρφωσε το όραμα του Πούτιν για μια αυτοκρατορία που περιελάμβανε πρώην σοβιετικά κράτη όπως η Ουκρανία, με αποτέλεσμα να ονομαστεί «ο εγκέφαλος του Πούτιν». Όμως εσχάτως είχε γίνει πιο επικριτικός με τον Ρώσο πρόεδρο και θεωρείται ότι ήταν ο στόχος του βομβαρδισμού.
Στην κηδεία της κόρης του υποσχέθηκε ότι ένα νέο ρωσικό κράτος θα προσαρτήσει πλήρως την Ουκρανία και άλλα εδάφη και είπε πως η κόρη του «πέθανε για τον λαό, πέθανε για τη Ρωσία», προσθέτοντας οτι «το τεράστιο τίμημα που πρέπει να πληρώσουμε μπορεί να δικαιολογηθεί μόνο από το υψηλότερο επίτευγμα, τη νίκη μας» έναντι της Ουκρανίας.

Γκράφιτι στο Βελιγράδι για την 29χρονη Ντάρια Ντούγκινα.AP Photo/Darko Vojinovic

Ο ίδιος ο Πούτιν, το Κρεμλίνο και κορυφαίοι υπουργοί όπως ο Σεργκέι Λαβρόφ, κάνουν λόγο για ένα «βάρβαρο έγκλημα» και η τάση που επικρατεί στη Μόσχα είναι μία: Εκδίκηση. Ο NRA, ωστόσο, επιμένει πως η FSB, υπηρεσία πληροφοριών της Ρωσίας, «κατασκεύασε» ως ένοχο την Ουκρανή Νατάλια Βοβκ, καθώς δεν έχει να επιδείξει τίποτα στον Πούτιν. Σε κάθε περίπτωση, είτε ο στόχος ήταν η Ντάρια Ντούγκινα, είτε ο πατέρας της Αλεξάντερ Ντούγκιν, πρόκειται για ένα βαρύ πλήγμα για τη Ρωσία.
Ο Ντούγκιν είναι ένας από τους ανθρώπους που βρίσκονται στον πλέον στενό κύκλο του Βλαντιμίρ Πούτιν και τον Νοέμβριο του 2015 είχε μιλήσει αποκλειστικά στο Newsbomb.gr. Τότε, ο Ντούγκιν είχε αναφερθεί κυρίως στις γεωπολιτικές εξελίξεις λόγω του πολέμου στη Συρία, στις σχέσεις Ρωσίας – Τουρκίας αλλά και στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τις λάθος αξίες επάνω στις οποίες βασίστηκε. Γεγονός που επιβεβαιώνεται τους τελευταίους μήνες με την ενεργειακή κρίση να «χτυπά» την ΕΕ και να τη φέρνει ακόμα και προ σεναρίων διάλυσης.

«Οι Αμερικανοί δημιούργησαν χάος, το οποίο κατευθύνεται όχι μόνο ενάντια στη Μέση Ανατολή και την Κεντρική Ασία , αλλά και κατά της Ευρώπης. Όσο περισσότερο χάος και αταξία υπάρχει στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, τόσο περισσότεροι μετανάστες θα έρθουν στην Ευρώπη. Αυτό με τη σειρά του, θα οδηγήσει σε αποσταθεροποίηση των κοινωνικών υποδομών και, ως εκ τούτου, στην πολιτική παράλυση στην ευρωπαϊκή ήπειρο. Και εδώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι χιλιάδες τρομοκράτες εισρέουν στην Ευρώπη ως μέρος της διαδικασίας μετάβασης», σχολίαζε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss