Η πρώην πορνοστάρ Lana Rhoades “κράζει” την βιομηχανία του πορνό – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Μπορεί να έχει σταματήσει την καριέρα της, εδώ και καιρό ωστόσο η πρώην πορνοστάρ Lana Rhodes όχι δεν θέλει να ακούει για τον χώρο, αλλά δεν θέλει να έχει καμία σχέση με την βιομηχανία του πορνό.

H πρώην πορνοστάρ, Lana Rhoades ξέσπασε κατά της βιομηχανίας που την έκανε σταρ σε όλο τον κόσμο, υποστηρίζοντας ότι θα πρέπει να γίνει «παράνομη». Eργάστηκε στη βιομηχανία του πορνό για 8 μήνες μεταξύ 2016 και 2017 και εμφανίστηκε σε περισσότερες από 250 ταινίες ερωτικού περιεχομένου.
Την περασμένη Πέμπτη, η 26χρονη δήλωσε στο podcast «The Skinny Confidential Him & Her» ότι είναι ακόμη τρομαγμένη από την εμπειρία: «Απλώς πιστεύω ότι δεν κάνει καλό σε κανέναν. Πρέπει να το κάνουν παράνομο».
Η Rhoades, η οποία πρόσφατα αποκάλυψε ότι έκανε παιδί με έναν παίκτη του NBA, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό, ήταν μόλις 19 ετών ότι εμφανίστηκε στην πρώτη της ερωτική ταινία, λέγοντας ότι ήταν αφελής όταν έμπλεκε σε αυτή την υπόθεση.
«Για κάποιον λόγο δεν κατάλαβα ποτέ ότι το να κάνεις πορνό σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις πραγματικά σεξ με ανθρώπους» σημείωσε, λέγοντας ότι είχε έρθει κοντά μόνο με ένα άτομο πριν από το ντεμπούτο της στη βιομηχανία.
Η γυναίκα από το Ιλινόις λέει πως μπήκε στη βιομηχανία του πορνό όταν τη «μάγεψε» η λαμπερή ζωή των φιλενάδων του Χιου Χέφνερ στη σειρά «The Girls Next Door». «Έβλεπα το σόου και έλεγα… οι ζωές τους είναι …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss