Η προσφορά της Microsoft για το Call of Duty ήταν «ανεπαρκής σε πολλά επίπεδα» λέει η Sony

«Ανεπαρκή σε πολλά επίπεδα» χαρακτήρισε η Sony την προσφορά της Microsoft για την διατήρηση του γνωστού και εξαιρετικά δημοφιλούς franchise «Call of Duty».

Αν και ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της Microsoft Gaming, Phil Spencer την περασμένη εβδομάδα δήλωσε στην ιστοσελίδα The Verge ότι η Microsoft έχει δεσμευτεί στη Sony για τη διατήρηση του Call of Duty στο PlayStation και μάλιστα για «αρκετά χρόνια» μετά τη λήξη της υπάρχουσας συμφωνία της Activision Blizzard με τη Sony, η Ιαπωνική εταιρεία δεν φαίνεται να έχει πειστεί.
Μη ξεχνάμε άλλωστε ότι η Microsoft βρίσκεται περίπου στα μισά της προσπάθειας της να πείσει τις ρυθμιστικές αρχές ότι η εξαγορά της Activision Blizzard έναντι $68,7 δισεκατομμυρίων δεν βλάπτει τον ανταγωνισμό. «Η προσφορά της Microsoft είναι να παραμείνει το Call of Duty στο PlayStation μόνο για τρία χρόνια μετά τη λήξη της τρέχουσας συμφωνίας μεταξύ της Activision Blizzard και της Sony» δήλωσε ο επικεφαλής του PlayStation, Jim Ryan σε μία δήλωση του στην ιστοσελίδα Games Industry.biz. «Μετά από σχεδόν 20 χρόνια ύπαρξης του Call of Duty στο PlayStation, η πρότασή τους ήταν ανεπαρκής σε πολλά επίπεδα καθώς δεν λαμβάνει υπόψη τον αντίκτυπο που θα έχει στους παίκτες μας. Θέλουμε να είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε ότι οι παίκτες του PlayStation θα συνεχίσουν να έχουν την υψηλότερη ποιότητα εμπειρίας Call of Duty και η πρόταση της Microsoft υπονομεύει αυτή τη δέσμευση».
Η δήλωση του Jim Ryan καθιστά σαφές ότι το «αρκετά χρόνια ακόμη» είναι στην πραγματικότητα τρία χρόνια μετά τη λήξη της συμφωνίας της Sony με την Activision Blizzard. Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg ανέφερε ότι η Microsoft είχε δεσμευτεί να διαθέσει το Call of Duty στο PlayStation «για τα επόμενα δύο χρόνια τουλάχιστον» υποδηλώνοντας ότι η διαφημιστική συμφωνία της Sony και της Activision Blizzard για το franchise θα μπορούσε να λήξει το 2024. Και αυτό σημαίνει ουσιαστικά ότι μετά το 2027, η ύπαρξη του Call of Duty στο PlayStation δεν είναι εγγυημένη.  
«Δεν είχα σκοπό να σχολιάσω αυτό που νόμιζα ότι ήταν μία ιδιωτική επιχειρηματική συζήτηση, αλλά νιώθω την ανάγκη να …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss