Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με δύο άσους στο 4.83

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τρίτης και ποντάρει πάνω στην Ελλάδα και την Ουκρανία.

Τελευταία αγωνιστική του Nations League και το Total Betting του Match Money επέλεξε μια δυάδα από το σημερινό πρόγραμμα.

Και πρώτα από όλα, σε ξεκινάμε από την Εθνική μας, που το Σάββατο έχασε το απόλυτο γνωρίζοντας την ήττα στην Κύπρο. Μικρό το κακό βέβαια. Η Εθνική έτσι κι αλλιώς έχει καπαρώσει την πρώτη θέση και την άνοδο, ενώ και η ήττα του Σαββάτου βοήθησε την Κύπρο να αναπτερώσει τις ελπίδες της για παραμονή.

Τώρα η Εθνική κλείνει τις υποχρεώσεις στο Nations League κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία (21:45 ALPHA/Novasports Prime, Live από το SPORT24) και η αίσθηση είναι πως, μετά και τη σαββατιάτικη ήττα, θα εμφανιστεί πιο αποφασιστική και συγκεντρωμένη, για να μη χαλάσει τις πολύ θετικές εντυπώσεις που έχει αφήσει έως τώρα.

Η Βόρεια Ιρλανδία βέβαια έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού, όμως, όπως είδαμε και στο παιχνίδι στο Μπέλφαστ, παραμένει μεν μια ομάδα με πάθος και ψυχή, αλλά σαφώς υπολείπεται από τη φουρνιά που έφτασε στα τελικά του Euro 2016.

Και βέβαια, ίσως να έχει κι αυτό τη σημασία του, πιθανή νίκη της Εθνικής σήμερα δίνει ένα ακόμη χέρι βοηθείας στην Κύπρο, που θα χρειάζεται απλώς ένα Χ στο Κόσοβο για την παραμονή της (αν η Βόρεια Ιρλανδία δεν χάσει, τότε η Κύπρος πρέπει να βγάλει διπλό). Στο 2.10-2.15 είναι ο άσος, που, όπως καταλαβαίνεις, θα ήταν αρκετά χαμηλότερα αν το ματς είχε χειροπιαστό βαθμολογικό ενδιαφέρον και για την Ελλάδα.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η δυάδα θα συμπληρωθεί και με τον άσο της Ουκρανίας κόντρα στη Σκωτία για την τελευταία αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ κατηγορίας (21:45 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Το ματς, που φυσικά δεν διεξάγεται στην Ουκρανία αλλά στην Πολωνία, είναι τελικός για την πρώτη θέση και την άνοδο, με την Ουκρανία να χρειάζεται μόνο νίκη και τη Σκωτία να παίζει για δύο αποτελέσματα.

Οι δύο ομάδες γνωρίζονται πια πολύ καλά, αφού αυτή θα είναι η τρίτη τους αναμέτρηση από τον Ιούνιο. Στην πρώτη, για τα πλέι οφ του Μουντιάλ τον Ιούνιο, η Ουκρανία κυριολεκτικά κατάπιε τους Σκωτσέζους μέσα στη Γλασκώβη, νικώντας τότε άνετα με 3-1, και η Σκωτία πήρε τη ρεβάνς την περασμένη Τετάρτη, όταν νίκησε, πάλι στη Γλασκώβη, με 3-0 για το εξ αναβολής ματς της 1ης αγωνιστικής του Nations League.

Και ίσως αυτή η πρόσφατη εικόνα να έχει οδηγήσει τις εταιρείες στο να δίνουν αρκετά ψηλά τον άσο σήμερα, στο 2.20-2.25. Από την περασμένη Τετάρτη όμως έχουν αλλάξει κάποια πράγματα. Πρώτον, ναι μεν η Ουκρανία πιάστηκε στον ύπνο στο 3-0 του Χάμπντεν Παρκ, όπου πιθανότατα πλήρωσε και τον εφησυχασμό της, όμως ξύπνησε άμεσα και το Σάββατο διέλυσε με 5-0 εκτός έδρας την Αρμενία, σε ένα ματς μάλιστα όπου ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας Αλεξάνταρ Πετρακόφ έκανε καθολικό ροτέισον.

Και τώρα, σε ένα ματς με χαρακτήρα τελικού, οι Ουκρανοί είναι δεδομένο πως θα παρουσιαστούν με το ιερό πάθος που χαρακτηρίζει και την εθνική και τις ομάδες τους από τη στιγμή που ξέσπασε ο πόλεμος με τη Ρωσία.

Επιπλέον, την ώρα που η Ουκρανία έκανε υγιεινό περίπατο στην Αρμενία, η Σκωτία έδινε ένα ακόμη πολύ σκληρό ματς, το ντέρμπι με την Ιρλανδία, και τα προβλήματα ολοένα και πληθαίνουν για τον Στιβ Κλαρκ, που, μεταξύ άλλων, δεν θα έχει σήμερα στη διάθεσή του τρία από τα μεγαλύτερα αστέρια της Σκωτίας αυτή τη στιγμή, τον Άντριου Ρόμπερτσον της Λίβερπουλ, που τέθηκε εξαρχής εκτός κλήσεων λόγω τραυματισμού, τον Κίραν Τιέρνι της Άρσεναλ, που τραυματίστηκε στο ματς με τους Ιρλανδούς, και τον Σκοτ ΜακΤόμινι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που συμπλήρωσε κάρτες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ελλάδα – Β. Ιρλανδία: 1 (απόδοση 2.15) 21:45
  • Ουκρανία – Σκωτία: 1 (απόδοση 2.25) 21:45

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από το Nations League μέχρι τα πρωταθλήματα της Νορβηγίας και της Ιαπωνίας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss