Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με το 3.00 στο ντέρμπι του Μάντσεστερ

Το Match Money διαβάζει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής και ποντάρει στο μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ.

Το ντέρμπι του Μάντσεστερ, Σίτι – Γιουνάιτεντ (16:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24), κυριαρχεί σε όλο το κυριακάτικο πρόγραμμα των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Ντέρμπι βέβαια μόνο στο μυαλό των οπαδών των δύο ομάδων, γιατί, αν δεις τις αποδόσεις των εταιρειών, μόνο ντέρμπι δεν θυμίζουν: Με το ζόρι στο 1.40 ο άσος της Σίτι, στο 7.50 φτάνει το διπλό της Γιουνάιτεντ.

Προγνωστικά Αγγλία

Προφανώς οι συσχετισμοί έχουν έρθει τελείως τούμπα τα τελευταία χρόνια και η Σίτι είναι σε άλλο επίπεδο από τη Γιουνάιτεντ, όμως, όσο ομαδάρα κι αν είναι η Σίτι, στοιχηματικά ποτέ δεν κάθεται καλά να βλέπεις τέτοιο χάσμα αποδόσεων σε ένα μεγάλο τοπικό ντέρμπι. Και όχι δεν θα σου φέρουμε ως επιχείρημα ότι η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαχ έστρωσε στα τελευταία ματς πριν τη διακοπή, ούτε ότι το σημερινό ντέρμπι είναι πολύ πιο σημαντικό για τον Ολλανδό, που ψάχνει την εδραίωσή του στο Ολντ Τράφορντ, από ό,τι για τον Γκουαρντιόλα.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Το μόνο που θα σου πούμε είναι κάτι πολύ πιο απλό. Τα τελευταία εφτά χρόνια, αυτή την πέτρινη περίοδο της Γιουνάιτεντ δηλαδή, το ρεκόρ των δύο ομάδων με γηπεδούχο τη Σίτι στην Premier League είναι 2-1-4! Ναι, δεν κάνουμε λάθος, μόνο δύο νίκες έχει η Σίτι επί της Γιουνάιτεντ εντός έδρας την τελευταία επταετία, το περσινό 4-1 και το 3-1 της σεζόν 2018-2019. Κι από κει και πέρα έχουμε το 2-0 της Γιουνάιτεντ το 2020-21, το 2-1 του 2019-20, το 3-2 του 2017-18 και το 1-0 του 2015-16. Και μη νομίζεις ότι οι αποδόσεις ήταν πολύ διαφορετικές από ό,τι φέτος: Ο μέσος όρος στον οποίο δινόταν το διπλό σε αυτά τα εφτά τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων ήταν στο 7.00!

Προγνωστικά Στοιχήματος

Σε βλέπουμε βέβαια ότι συνεχίζεις να είσαι διστακτικός. Και δεν έχεις άδικο, σε κατανοούμε απόλυτα, αν η Σίτι πιάσει μεγάλο παιχνίδι και ο Χάλαντ βρεθεί στα κέφια του, μπορεί κυριολεκτικά να τη διαλύσει τη Γιουνάιτεντ – καμία αντίρρηση. Αυτό όμως που σου λέμε, και που επιμένουμε, είναι ότι στοιχηματικά για το ντέρμπι υπάρχουν μόνο δύο δρόμοι: Είτε πας no bet σεβόμενος την ποδοσφαιρική λογική είτε κοντράρεις το φαβορί, άλλη επιλογή δεν υπάρχει.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χ2 (απόδοση 3.00) 16:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League μέχρι την Bundesliga και από τα πρωταθλήματα της Νορβηγίας μέχρι και της Ιαπωνίας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss