Η πρώτη φωτογράφιση του Τάιλερ Ντόρσεϊ στους Μάβερικς

NBA

PRINTSCREEN

Οι Μαβερικς είχαν την δική τους media day, κάτι που σημαίνει ότι και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είχε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί για πρώτη φορά με την φανέλα της νέας του ομάδας, επιλέγοντας να έχει το Νο5 στην φανέλα, όπως και στο Κολέγιο του Όρεγκον.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επέστρεψε στο NBA μετά από την πετυχημένη σεζόν του στον Ολυμπιακό για χάρη των Μάβερικς και είχε ήδη την πρώτη του φωτογράφιση, όπως όλοι οι παίκτες της ομάδας.

Ο ομογενής γκαρντ εμφανίστηκε έτσι για πρώτη φορά μπροστά σε φωτογραφικό φακό με την φανέλα των Μαβς, επιλέγοντας την φανέλα με το Νο5. Επέστρεψε δηλαδή στον αριθμό που φορούσε στο κολέγιο του Όρεγκον, αφού την σεζόν 2021/22 στον Ολυμπιακό είχε το Νο2 στην φανέλα, με το Νο5 να είναι… ρεζερβέ από τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Ο Ντόρσεϊ μάλιστα – ο οποίος έχει υπογράψει two-way συμβόλαιο με το Ντάλας – ανέβασε και μία φωτογραφία στα social media από την φωτογράφισή του, γράφοντας στο σχόλιο “Year 6”, εννοώντας ότι αυτή είναι η 6η επαγγελματική σεζόν της καριέρας του μετά την αποχώρησή του από το κολέγιο του Όρεγκον.

Δείτε το post του Ντόρσεϊ:

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss