Η QUALCO «ταράζει τα νερά» του ατέλειωτου ελληνικού καλοκαιριού!

Είναι γεγονός πως η πανδημία έχει αλλάξει ριζικά όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα στον εργασιακό τομέα.

Από πού να ξεκινήσουμε; Από τις αλλαγές στις διαπροσωπικές σχέσεις στον χώρο εργασίας; Την τηλεργασία;  Το work-life balance;  Τίποτα δεν είναι και δε θα ξαναγίνει όπως πριν, με πολλούς από εμάς να διστάζουμε μπροστά στην επαναφορά στην κανονικότητα και την κοινωνικοποίηση. Ειδικά στον χώρο της Πληροφορικής, αν και παραδοσιακά πιο ανοιχτός στη remote εργασία, το φαινόμενο του burnout έχει πάρει διαστάσεις υγειονομικής κρίσης.
Με τον εργαζόμενο στο κέντρο των συνεχών αλλαγών, η QUALCO αναγνωρίζει ότι η καινοτομία απαιτεί ομαδικότητα και καθαρό μυαλό και κάνει reset στην εργασιακή ρουτίνα. Ωστόσο, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Ποια είναι η QUALCO;
Για περισσότερα από 20 χρόνια, προσφέρουμε λύσεις σε πραγματικά προβλήματα του παγκόσμιου τραπεζικού και χρηματοπιστωτικού κλάδου μέσα από έναν συνδυασμό Ψηφιακής Τεχνολογίας, Πληροφορικής και Analytics.

Για εμάς, το work-life balance και το wellbeing δεν είναι απλά buzz words, αλλά προϋποθέσεις για να είμαστε σε θέση να ηγούμαστε στην παγκόσμια fintech αγορά. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, η εταιρεία παρουσιάζει μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία, που δίνει την ευκαιρία σε κάθε εργαζόμενο να προσθέσει μια νότα καλοκαιριού στην εργασιακή του καθημερινότητα. Μια νότα που ακούει στο όνομα … Endless Summer.
Τι είναι το Endless Summer;
Με στόχο να δώσουμε ένα ισχυρό boost στη διάθεσή των ανθρώπων μας, από τον Μάιο μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου «ξεκολλάμε» από την …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss