Η Σάντυ Χατζηϊωάννου ταξίδεψε στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου και ήταν απλά υπέροχη

Η Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο μόλις τελείωσε, μαζί τους και όλα τα φανταστικά parties που έγιναν κατά τη διάρκεια των shows σε κάθε γωνιά της πόλης. Για να σου δώσουμε μια μικρή αίσθηση του τι σημαίνει fashion week, φαντάσου μία πόλη με επισκέπτες από κάθε γωνιά του πλανήτη και τα μεγαλύτερα fashion brands, που παρουσιάζουν τις νέες τους συλλογές. Μία μεγάλη γιορτή της μόδας, από όπου δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα λαμπερά events. Ένα τέτοιο event ήταν και αυτό που δημιούργησε ο About You, ναι το γνωστό σου shopping App, καλώντας όλες τις inlfuencers και Tik Tokers που έχει στο δυναμικό του. 
Σάντυ Χατζηϊωάννου: Τα 3 αγαπημένα της crop tops που πρέπει και εσύ να βάλεις στην ντουλάπα σου
Ανάμεσα τους ήταν και οι δικές μας Σάντυ Χατζηϊωάννου και Ευγενία Σαμαρά, που ταξίδεψαν μέχρι το Μιλάνο για να βρεθούν στη μεγάλη βραδιά του αγαπημένου μας About You. Για να παρευρεθείς σε ένα τέτοιο party, όπως καταλαβαίνεις, θα πρέπει να έχεις φροντίσει να βάλεις και το κατάλληλο outfit που πρέπει να είναι extravagant και στυλάτο την ίδια στιγμή.

Η Σάντυ και η Ευγενία σου προτείνουν τι να φορέσεις στο επόμενο party
Ας ξεκινήσουμε με την Ευγενία, που επέλεξε ένα πιο βραδινό look, με ένα maxi φόρεμα με κοντά μανίκια, που έδενε στο πλάι, σε ένα απίστευτο μεταλλικό ασημί χρώμα. Από κάτω φόρεσε μαύρα πέδιλα με ψηλό τακούνι και χτένισε τα μαλλιά της σε κύματα. Από την άλλη είχαμε τη Σάντυ, που πραγματικά απογείωσε το total …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss