Η σειρά από την ταινία Let the Right One In θα σπάσει την… κατάρα; – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Τα τελευταία χρόνια δεν σταματάμε να βλέπουμε ταινίες να μεταφέρονται στην μικρή οθόνη και μια ακόμα έχει ανακοινωθεί, που έχει ρίσκο. Ο λόγος για το Let the Right One In που θα προβληθεί στις 7 Οκτωβρίου.

Η νέα σειρά που βασίζεται σε ταινία έχει πρωταγωνιστές τους Demian Bichir, Nick Stahl, Madison Taylor Baez, Anika Noni Rose (Dreamgirls, Power), Grace Gummer (Mr. Robot), Kevin Carroll (Snowfall), Ian Foreman (Merry Wish-Mas), Jacob Buster (Colony).
Eίναι σε παραγωγή του Showtime, ενώ το σενάριο θα γράψει ο Andrew Hinderaker (Away, Penny Dreadful που φυσικά θα βασιστεί στην Σουηδική και όχι στο Αμερικάνικο remake. O Seith Mann (Homeland, Blindspotting) θα σκηνοθετήσει το πρώτο επεισόδιο.
H υπόθεση για την ταινία: Στη Σουηδία του 1982, ο μοναχικός 12χρονος Όσκαρ μεγαλώνει με τη μητέρα του. Θα γνωρίσει τη συνομήλική του Έλι, την καινούργια του γειτόνισσα, για την οποία νιώθει μια παράξενη έλξη. Ταυτόχρονα, όμως, αρχίζει να υποπτεύεται ότι έχει κάποια σχέση με μια σειρά μυστηριωδών φόνων που συμβαίνουν στην περιοχή.
[embedded content]

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss