Η σειρά «Squid Game» επιστρέφει με 2η σεζόν στο Netflix

Δεν υπήρχε αμφιβολία ότι το Netflix θα φρόντιζε να επιστρέψει η δημοφιλέστερη σειρά στην ιστορία του, ωστόσο μόλις πρόσφατα έδωσε το πράσινο φως για τη δεύτερη σεζόν του «Squid Game».

Με την παραγωγή να βρίσκεται σε εξέλιξη, το Netflix δεν έκανε γνωστό την ημερομηνία που θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα νέα επεισόδια οι φίλοι της σειράς.
Η σειρά Squid Game αποτέλεσε φαινόμενο και έδειξε τη δύναμη του word-of-mouth μάρκετινγκ όταν έκανε το ντεμπούτο της τον περασμένο Σεπτέμβριο. Το Netflix είχε πει τότε, ότι τις πρώτες 28 ημέρες από την ημέρα που έκανε επίσημα το ντεμπούτο της, οι θεατές δαπάνησαν περισσότερες από 1,65 δισεκατομμύρια ώρες μπροστά από την τηλεόρασή τους για τη πρώτη σεζόν. Η 5η σεζόν της σειράς «Τέλεια Ληστεία» (Las Casa De Papel) που έκανε ντεμπούτο τον ίδιο μήνα, βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 792 εκατομμύρια ώρες παρακολούθησης στο ίδιο χρονικό πλαίσιο – δηλαδή είχε λιγότερο από το μισό του συνολικού χρόνου τηλεθέασης της σειράς Squid Game.
Η τηλεοπτική σειρά Squid Game κέρδισε φέτος τα βραβεία Golden Globe και Screen Actors Guild και είναι πιθανό να βρίσκεται μεταξύ των υποψηφιοτήτων στα βραβεία Emmy όταν ανακοινωθούν τον επόμενο μήνα.

Τον περασμένο Οκτώβριο, ο δημιουργός της σειράς Hwang Dong-hyuk δήλωσε ότι δεν ήταν σίγουρος αν θα γινόντουσαν περισσότερα επεισόδια και έκανε γνωστό ότι βρισκόταν σε συζητήσεις με το Netflix για την παραγωγή πρώτα μίας ταινίας. Στις αρχές της χρονιάς, εκπρόσω …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss