Η σειρά The Sandman με… ειλικρίνεια – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Η σειρά The Sandman από το Netflix, για την οποία σας γράψαμε την άποψη μας σχετικά με την πρώτη σεζόν, έχει φυσικά το δικό της Honest Trailer από το Screen Junkies, στο οποίο αποτυπώνεται με… ειλικρίνεια.
[embedded content]
Η σύνοψη για την σειρά The Sandman έχει ως εξής: “Μια μίξη σύγχρονων μύθων και σκοτεινής φαντασίας, όπου η σύγχρονη μυθοπλασία, το ιστορικό δράμα και οι θρύλοι συνδέονται τέλεια. Το ‘The Sandman’ ακολουθεί τους ανθρώπους και τα μέρη που επηρεάζονται από τον Μορφέα, τον Βασιλιά των Ονείρων, καθώς αυτός διορθώνει τα συμπαντικά και τα ανθρώπινα λάθη που έκανε κατά την διάρκεια της απέραντης ύπαρξης του. Ο Λόρδος των Ονείρων έχει αιχμαλωτιστεί από θνητούς. Όταν απελευθερωθεί, αυτός ο αιώνιος ηγέτης των Ονείρων θα συνειδητοποιήσει ότι οι μπελάδες του μόλις ξεκίνησαν.”
H σειρά βασίζεται στο κόμικ του Neil Gaiman και παίζουν οι Tom Sturridge, Gwendoline Christie, Vivienne Acheampong, Boyd Holbrook, Charles Dance, Asim Chaudhry, Sanjeev Bhaskar, Kirby Howell-Baptiste, Mason Alexander Park, Donna Preston, Razane Jammal, Joely Richardson, Niamh Walsh, David Thewlis, Kyo Ra, Patton Oswalt, Stephen Fry, Jenna Coleman, Johanna Constantine, Sandra James Young.
Αποκαλύφθηκε επίσης πως το budget είναι 15 εκ. δολάρια για κάθε επεισόδια σε μια ακόμα ακριβή παραγωγή της πλατφόρμας. O σεναριογράφος του Wonder Woman, Allan Heinberg είναι showrunner, με τους Gaiman και David S. Goyer (Terminator: Dark Fate) να είναι παραγωγοί, σε συνεργασία των DC Entertainment, Warner TV και Netflix.
[embedded content]

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Κριτική για την ταινία Jeepers Creepers: Reborn
04/10/2022

Το trailer από την ταινία Shotgun Wedding είναι λιγάκι… βαρετό
04/10/2022

Η ταινία Τζαμάϊκα είναι μια από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss