Η Selena Gomez με φράντζα μας θυμίζει το hair look που είχε στους Μάγους του Γουέβερλι

Τη Selena Gomez τη γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε ως Alex Russo μέσα από την αγαπημένη σειρά της δεκαετίας του 2000, Wizards of Waverly Place της Disney. Η Selena είχε υιοθετήσει το απόλυτο haircut της τότε εποχής, τα side bangs ή γνωστό σε όλες και ως φράντζα.
Ναι ξέρω, σε γυρνάω πολλά χρόνια πίσω και είμαι σίγουρη ότι είχες δοκιμάσει και εσύ αυτό το κούρεμα μιας και ήταν μεγάλη τάση και σε πολλές αποτελούσε έμπνευση και η ίδια η Selena, like me! Όπως κατάλαβες στο δημοτικό είχα φράντζα και δεν ήμουν η μόνη!

Το minimal μπλε μανικιούρ της Selena Gomez είναι το nail inspo της εβδομάδας
Η Selena Gomez με side bangs μάς θυμίζει την παιδική της ηλικία
Τώρα, η Selena Gomez αποφάσισε να θυμηθεί λίγο τα παλιά και να κάνει μια αλλαγή στα μαλλιά της. Πιο συγκεκριμένα, η star έχει περάσει από μια σειρά αλλαγών όσον αφορά το hair look της, από τη δεκαετία του 2000, δοκιμάζοντας το απόλυτο bob haircut και τα ξανθά μαλλιά και τώρα; Η star φαίνεται να φέρνει την τάση του 2000 και πάλι στο προσκήνιο!

Στις 13/7 στο Λονδίνο, κατά την παρουσίαση των νέων κραγιόν του beauty brand της, είδαμε τη Selena Gomez με φράντζα στα μαλλιά και εμάς… μας θύμισε τις μέρες της στα Disney Channels.

@selenagomez
Adore you milan! Thank you so much for having me! Amor ❤️
♬ Hands To Myself – Selena Gomez

H φράντζα είναι η τάση που… έρχεται ξανά στο προσκήνιο!
Η celebrity επέλεξε ένα retro κίτρινο, mini φόρεμα με καμπάνα μανίκια εμπνευσμένο από τη δεκαετία του 1960 και έδωσε μια μοντέρνα νότα στο look της, αφού ταίριαξε την εμφάνισή της με γόβες με διαφάνεια pvc.

Αποφάσισε να «ταιριάξει» και τα μαλλιά της με το outfit, πιάνοντάς τα σε hal …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss