Η σοκαριστική εξομολόγηση του Matthew McConaughey που συγκλονίζει – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

O Matthew McConaughey προέβη σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση και ανέφερε πως έχει πέσει θύμα σεξουαλική κακοποίησης σε ηλικία 18 ετών από τον άνδρα που του έδωσε τα πρώτα του ναρκωτικά, ενώ σε ηλικία 15 ετών τον εκβίασαν για να έρθει σε σεξουαλική επαφή.

Στο podcast «The Conversation: About the Men» ο ηθοποιός έκανε μερικές σοκαριστικές αποκαλύψεις. Αρχικά ανέφερε πως οι γονείς του τον έμαθαν να σέβεται τις γυναίκες, να σέβεται τις σχέσεις, την σεξουαλική ελευθερία και τον προσωπικό χώρο του άλλου. Στις σχέσεις του τηρεί τη συμβουλή που του είχε δώσει ο πατέρας του. «Μου είχε πει “αν ποτέ νιώσεις το κορίτσι να διστάζει, σταμάτα πρώτος”» είπε. Ταυτόχρονα ο πατέρας του τον είχε συμβουλέψει να περιμένει μία ημέρα κάθε φορά για να διαπιστώσει αν η σύντροφός του αλλάξει γνώμη.
Αποκάλυψε πως σε ηλικία 15 ετών μία γυναίκα τον ανάγκασε να έρθει σε ερωτική επαφή χωρίς τη θέλησή του: «Ένιωσα αμέσως ότι αυτό που γίνεται δεν ήταν σωστό. Μετά από αυτό, είχα κάποιες υγιείς σεξουαλικές σχέσεις με κορίτσια που μου άρεσαν και με τον καιρό αναπτύξαμε μια οικειότητα. Μπορεί να ήταν λίγο αδέξια, αλλά αυτό ήταν το όμορφο».
Για την κακοποίηση που υπέστη στα 18 του χρόνια: «Είχα πολύ καλούς φίλους και μέντορες, που μου αφιέρωσαν χρόνο, κάθισαν μαζί μου και προσπάθησαν να με βοηθήσουν να το ξεπεράσω. Ακόμα και μετά από όλα αυτά, εγώ κρατάω όσα μου είπαν ο πατέρας και η μητέρα μου. Δεν θα φοβάμ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss