Η σωστή και σπουδαία κίνηση των Ryan Reynolds και Rob McElhenney στην ομάδα της Ρέξαμ – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Πολλές φορές οι ηθοποιοί θέλουν να… επενδύσουν στην δημοσιότητα τους και αυτό έκανε ο Ryan Reynolds με τον Rob McElhenney καθώς αγοράσαν μαζί με άλλους την Ουαλική ποδοσφαιρική ομάδα της Ρέξαμ.

Πριν καιρό οι δυο τους αγόρασαν την ομάδα, η οποία ανήκει στους ίδιους τους φιλάθλους της και μετά από την σχετική ψηφοφορία βγήκε μια θετική απόφαση, όπως και η αντίστοιχη από την αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου.
Ακόμα πιο σημαντική είναι και μια κίνηση που έκαναν. Η Ρέξαμ έχει προσλάβει στην ομάδα την κυρία Kerry Evans, η οποία είναι υπεύθυνη για όλες τις δράσεις της ομάδας για ΑΜΕΑ. Η κυρία Evans κινείται με αναπηρικό αμαξίδιο συνεπώς είναι το κατάλληλο άτομο για αυτή τη θέση γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τι πρέπει να γίνει στην ομάδα.
Ενδεικτικά κάποιες από τις δράσεις της στην ομάδα ήταν η διοργάνωση ταξιδιών για ΑΜΕΑ για τους εκτός έδρας αγώνες της Wrexham, καθώς και η δημιουργία μιας ζώνης στο γήπεδο όπου θα υπάρχει ησυχία ώστε να μπορούν άτομα με αυτισμό να παρακολουθούν τους αγώνες.
Το τελευταίο της εγχείρημα μάλιστα ήταν η δημιουργία της ομάδας Powerchair Football στην οποία αυτή τη στιγμή υπάρχουν 16 ενήλικα μέλη και στόχος της είναι να δημιουργηθεί και τμήμα για νέα παιδιά. Όπως δηλώνει μάλιστα, μέσα από αυτή την ομάδα έχει δοθεί η ευκαιρία σε άτομα που δεν φαντάζονταν καν πως μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο, να ζήσουν κάτι παρόμοιο με αυτό.
Αυτό ακριβώς είναι που κάνει η κυρία Evans. Κάνει το ποδόσφαιρο προσιτό σε όλο το …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss