Η σπάνια ασθένεια που είχε ο Ashton Kutcher του δημιουργησε πολλά προβλήματα – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Ο Ashton Kutcher σύμφωνα με όσα δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του, πριν από δυο χρόνια δεν μπορούσε να μιλήσει, να ακούσει και να περπατήσει εξαιτίας ενός αυτοάνοσου νοσήματος.

Δήλωσε τα εξής: «Πριν από δύο χρόνια, είχα αυτή την περίεργη, εξαιρετικά σπάνια μορφή αγγειίτιδας που χάλασε την όρασή μου, την ακοή μου, την ισορροπία μου. Δεν το εκτιμάς πραγματικά μέχρι να φύγει. Μέχρι να περάσει, σκεφτόμουν “δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να δω ξανά, δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να ακούσω ξανά, δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να περπατήσω ξανά. Είμαι τυχερός που είμαι ζωντανός».
Σήμερα, έχοντας ξεπεράσει τον κίνδυνο είπε ότι δεν αφήνει καμία πρόκληση να σταθεί εμπόδιο στην επιτυχία του. «Τη στιγμή που αρχίζεις να βλέπεις τα εμπόδια σου ως πράγματα που είναι φτιαγμένα για σένα, για να σου προσφέρουν αυτό που χρειάζεσαι, τότε η ζωή αρχίζει να είναι διασκεδαστική, σωστά;».
Η αγγειίτιδα είναι μια πολύ σπάνια αυτοάνοση διαταραχή που μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή των αιμοφόρων αγγείων, με αποτέλεσμα την περιορισμένη ροή αίματος. Υπάρχουν πολλοί τύποι αγγειίτιδας, αλλά οι περισσότεροι επηρεάζουν τουλάχιστον ένα όργανο.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss