Η σύζυγος του Ντμίτρι Πεσκόφ ακούει Ζορμπά και σπάει πιάτα στην Τουρκία και όχι στην Ελλάδα

«Λύθηκε» το… μυστήριο γύρω από το γλέντι της συζύγου του Ντμίτρι Πεσκόφ, Τατιάννας Νάβκα.

Η σύζυγος του Ντμίτρι Πεσκόφ, Τατιάννα Νάβκα, εθεάθη να σπάει πιάτα και ακούει Ζορμπά, στην Τουρκία.
Σύμφωνα με την τηλεόραση του ALPHA, η σύζυγος του Ντμίτρι Πεσκόφ δεν βρίσκεται στην Ελλάδα αλλά στη Μαρμαρίδα της Τουρκίας και γλεντάει σε ελληνικό εστιατόριο ενός πολυτελούς ξενοδοχείου της περιοχής.

Μάλιστα, το σπάσιμο πιάτων είναι «σήμα κατατεθέν» του εστιατορίου, για αυτό και η Τατιάννα Νάβκα σπάει πιάτα ακούγοντας ένα από τα πιο γνωστά ελληνικά τραγούδια, τον Ζορμπά.

Άλλωστε, η Τατιάννα Νάβκα, ως υπήκοος Ρωσίας, δεν θα μπορούσε να βρίσκεται στην Ελλάδα καθώς της απαγορεύεται η πρόσβαση στις χώρες εντός Σένγκεν, όπως και σε όλους τους Ρώσους, λόγω των κυρώσεων που έχουν επιβληθεί κατά της χώρας μετά την εισβολή στην Ουκρανία.

Αυτό είχε ανακοινώσει και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη την Κυριακή διαψεύδοντας τις αρχικές φήμες ότι η ίδια βρισκόταν στην Ελλάδα, κάτι που είχε προκαλέσει και αντιδράσεις από τους Ουκρανούς.
Η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη: «Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανακοινώνει ότι η Τατιάννα Νάβκα, σύζυγος του Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπροσώπου του Κρεμλίνου δεν έχει εισέλθει στην Ελλάδα, καθώς σε βάρος της ισχύει το μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε χώρες Σέγκεν. Οι εικόνες της που παρουσιάζονται στα social media είναι από άλλη χώρα».


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss