Η σύζυγος του Sylvester Stallone τον χωρίζει μετά από 25 χρόνια για “άσκοπη σπατάλη της περιουσίας τους” και ζητάει να αποζημιωθεί – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Ο Sylvester Stallone και η γυναίκα του Jennifer Flavin, η οποία είναι 22 χρόνια νεότερη, παίρνουν διαζύγιο μετά από 25 χρόνια, ενώ η δεύτερη άφησε υπόνοιες για τον χωρισμό τους, μέρες πριν, αναρτώντας μια φωτογραφία στο Instagram αγκαλιά με τις τρεις κόρες τους.

Φαίνεται πως ο ηθοποιός σπατάλησε την οικογενειακή περιουσία και σύμφωνα με την Daily Mail τα έγγραφα του διαζυγίου αναφέρουν πως «έχει εμπλακεί σε σκόπιμη διασπορά, εξάντληση ή/και σπατάλη συζυγικών περιουσιακών στοιχείων που είχε αρνητικό οικονομικό αντίκτυπο στη συζυγική περιουσία».
Η Flavin σε ανάρτηση της ανέφερε: «Αυτά τα κορίτσια είναι η προτεραιότητά μου», έγραψε στις 10 Αυγούστου. «Τίποτα άλλο δεν έχει σημασία. Οι 4 μας για πάντα». Φέρεται να υπέβαλε αίτηση διαζυγίου την Παρασκευή και ισχυρίζεται ότι ο Stallone απέκρυβε συζυγικά περιουσιακά στοιχεία. Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, «Κατόπιν πληροφοριών και πεποίθησης ότι ο σύζυγος έχει εμπλακεί σε σκόπιμη διασπορά, εξάντληση ή/και σπατάλη συζυγικών περιουσιακών στοιχείων γεγονός που είχε αρνητικές οικονομικές επιπτώσεις στη συζυγική περιουσία».
Μόλις την περασμένη εβδομάδα, η DailyMail αποκάλυψε ότι ο Stallone είχε ένα τεράστιο τατουάζ με την Τζένιφερ στον δεξιό του δικέφαλο, το οποίο όμως πλέον έχει καλύψει με μια φωτογραφία του Μπούτκους, του μαστίφ σκύλου του Ρόκι από την ομόνυμη ταινία.

Before and after images of Sylvester Stallone’s right bicep.
😂😂😂😂 Tattoos can be a problem 😉 pic.twitter.com/3L39iXN1b0
— Jackie Lumbasi (@JackieLumbasi) August 23, 2022

Πάντως μέχρι πριν λίγο καιρό …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss