Η ταινία 365 Days: This Day είναι στις χειρότερες του IMDB – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Η ταινία 365 Days αποτέλεσε το Πολωνικό… 50 Shades Of Grey, για το οποίο σας είχαμε αναφέρει την αποψη μας με το 365 Days: This Day να την ακολουθεί και μάλιστα να έχει τοποθετηθεί από το κοινό στις χειρότερες όλων των εποχών για το IMDB με βαθμολογία 3,5.

Στο πρώτο sequel η υπόθεση εστιάζει στην Laura που θα επιβιώσει από την απόπειρα δολοφονίας, αλλά θα την απαγάγουν μια ακόμα φορά. Αυτή τη φορά είναι ο Marcelo ‘Nachos’ Matos, τον οποίο ωστόσο θα ερωτευτεί επίσης και έτσι θα έχουμε ένα ερωτικό τρίγωνο.
Η σκηνοθεσία είναι των Barbara Bialowas και Tomasz Mandes, ενώ παίζουν οι Michele Morrone, Anna-Maria Sieklucka, Ewelina Plizga, Blanka Lipińska, Sandra Majka, Natasza Urbańska, Natalia Janoszek, Otar Saralidze.
[embedded content]
Μετέπειτα (και εδώ πάμε στο τρίτο βιβλίο) η Laura μένει έγκυος, αλλά αποβάλλει και εθίζεται στο αλκοόλ. Σαν γυναίκα του Don Massimo Torricelli, ενός από τους πιο επικίνδυνους μαφιόζους της Σικελίας, η ζωή της Λάουρα είναι σαν τρενάκι του λούνα παρκ. Για να μείνει ζωντανή θα πρέπει να έχει ένα μόσχευμα καρδιάς που της εξασφαλίζει ο νυν σύντροφος της, αλλά ο Massimo δεν μένει αμέτοχος και σκοτώνει το σκυλί της, στέλνωντας της το σε κουτί. Δεν μένει όμως εκεί, αλλά την απαγάγει ξανά και προσπαθεί να την αφήσει έγκυο ναρκώνοντάς τη, αλλά στο τέλος η Laura δραπετεύει με τον Nacho και μένει έγκυος με το δικό του παιδί σε μια ακόμα εξωφρενική εξέλιξη. Ποιανού οι 365 μέρες θα έρθουν σε ένα τέλος;

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Κριτική για την ταινία Mass
12/06/2022

H νέα σειρά φαντασίας από το Netflix
10/06/2022

Γιάννης Βογιατζής: Ένας σπουδαίος άνθρωπος και ηθοποιός
12/06/2022

20 Γαλλικές ταινίες που δεν πρέπει να χάσετε από το 2000 και μετά
12/06/2022

Η ταινία 365 Days: This Day είναι στις χειρότερες του IMDB
13/06/2022


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss