Η ταινία Avatar: The Way Of Water είναι η πιο ακριβή που έγινε ποτε – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Το Avatar αποτελεί την πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών και είναι σίγουρο ότι άλλαξε πολλά στο είδος με την κινηματογράφηση του, ενώ πλέον τα sequel αρχίζουν και είναι έτοιμα. Μάλιστα το The Way Of The Water προβάλλεται ήδη, σας έχουμε αναφέρει την άποψη μας και υπάρχουν λεπτομέρειες για το budget.

Όπως έγινε γνωστό από το Hollywood Reporter, η ταινία δε θα έχει budget τα 250 εκ. που είχαν υπολογιστεί αρχικά, αλλά τελικά το ποσό είναι στα 460 εκ., κάτι που την κάνει την ακριβότερη στην ιστορία. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τα έξοδα μαρκετινγκ και λοιπά διαφημιστικά κόστη, αυτόματα διπλασιάζουν το budget.
Έτσι ξεπέρασε τα Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (379 εκ. δολάρια), Marvel Studios ensembles Avengers: Age of Ultron (365 εκ. δολάρια), Avengers: Endgame (356 εκ. δολάρια), ενώ αν είναι στα 350 εκ. δολάρια, τότε θα υπολείπεται από αυτές.
Πριν λίγο καιρό ο James Cameron είχε αναφέρει στο GQ Magazine πως είναι μια τρομερά ακριβή ταινία, ενώ μιλώντας με τους υπεύθυνους των Disney και 20th Century Fox τους μίλησε για την “τη χειρότερη επιχειρηματική κίνηση στην ιστορία του σινεμά”. Μάλιστα τόνισε χαρακτηριστικά πως για να βγάλει τα κέρδη της “πρέπει να βγει μέσα στην τετράδα των πιο εμπορικών ταινιών που έγιναν ποτέ.”
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Cameron θα πρέπει να βγάλει κοντά στα 2 δισ. δολάρια, μιας και στις πρώτες θέσεις βρίσκονται τα Avatar (2.9 δισ. δολάρια)εκατομμύρια, Avengers: Endgame (2.7 δισ. δολάρια) και Τιτανικός (δεύτερη ταινία του James Cameron με 2.1 δισ. δολάρια). Την λίστα της πεντάδας συμπληρώνουν τα Avengers: Infinity War (2.05 δισ. δολάρια) και Star Wars: The Force Awakens (2.07 δισ. δολάρια), οπότς θα πρέπει να “χωθεί” κάπου εκεί.
Από κει και πέρα, ο Cameron αναφέρθηκε στα σχέδια του ακόμα και για έκτη και έβδομη προσθήκη στο franchise. Βέβαια όλα αυτά σε θεωρητικό στάδιο. Η τρίτη ταινία έχει ήδη γυριστεί, το ίδιο με ένα κομμάτι της τέταρτης, ενώ υπάρχει και σενάριο γραμμένο για την πέμπτη.
Παρακάτω θα δείτε τα σχέδια του Cameron γ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss