Η ταινία Blonde που… μεταμορφώνει την Ana De Armas σε Marilyn Monroe έχει… εξωφρενική διάρκεια – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Η ταινία biopic Blonde για την Marilyn Monroe, την οποία θα υποδυθεί η Ana de Armas, θα είναι κατάλληλη άνω των 17, λόγω σεξουαλικού περιεχομένου. Παράλληλα θα παίξει με τα… όρια του θεατή έχοντας πολλές δυνατές σκηνές και μετά το πρώτο teaser trailer αποκαλύφθηκε πως η ταινία θα έχει διάρκεια 2 ωρών και 46 λεπτών.

Ο σκηνoθέτης Andrew Dominik μαλιστα ανέφερε πως η φύση της ταινίας είναι πολύ απαιτητική και για αυτό επιλέχθηκε να είναι ακατάλληλη και αν οι θεατές ή κάποιοι άλλοι έχουν θέμα, τότε είναι δικό τους πρόβλημα. Η ταινία έχει την άνω των 17 εκδοχή της Marilyn Monroe και αυτό θα δουν όλοι, με το Netflix να του δίνει την συγκεκριμένη ευχέρεια.
Mάλιστα την χαρακτήρισε σαν ένα αυτοκίνητο χωρίς… φρένα που πάει όλο και πιο γρήγορα. Bέβαια το παράκανε κιόλας, αναφέροντας πως το Blonde θα είναι “σαν να έχουν κόρη τα Citizen Kane και Raging Bull ή πως είναι “μια από τις 10 καλύτερες ταινίες που έχουν γίνει ποτέ”.
Η Ana de Armas δήλωσε προ καιρού στο Vanity Fair πως έκανε 9 μήνες ώστε να τελειοποιήσει την φωνή της ως Marilyn Monroe για την ταινία Blonde και δήλωσε πως ήταν μια βασανιστική και κουραστική εμπειρία καθώς έκανε μαθήματα φωνητικής, καθημερινή εξάσκηση, καθόταν μετά τις πρόβες για επιπλέον γυρίσματα και το μυαλό της… κάηκε από όλα αυτά.
Τέλος ανέφερε πως o σκηνοθέτης Andrew Dominik είχε πειστεί για το ταλέντο της, ωστόσο έπρεπε να κάνει το ίδιο και με τους παραγωγούς, συνεπώς ήταν και αυτό …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss