Η ταινία Goodnight Mommy είναι μια ακόμα απόδειξη πως πρέπει να σταματήσουν τα remake εδώ και τώρα

Βαθμολόγησε το άρθρο

Η ταινία εστιάζει σε μια μητέρα, η οποία υποβάλλεται σε μια χειρουργική επέμβαση στο πρόσωπό της. Τα δυο παιδιά της αντιλαμβάνονται γρήγορα ότι κάτι δεν πάει καλά μαζί της. Βάζει παράξενους κανόνες στο σπίτι, συμπεριφέρεται εντελώς παράξενα και γεννιέται η υποψία πως η γυναίκα κάτω από τις γάζες ενδέχεται να μην είναι η μητέρα τους.

Έχουμε δει τα τελευταία χρόνια έχουμε δει πολλές ταινίες στο είδος οι οποίες έχουν προσπαθήσει για το κάτι διαφορετικό με πολλές να πέφτουν συνεχώς στις ίδιες ευκολίες, κάτι το οποίο συμβαίνει δυστυχώς από ένα σημείο και μετά στην προκειμένη περίπτωση.
Η ταινία Goodnight Mommy (που αποτελεί remake για την αντίστοιχη Αυστριακή του 2014) θα μπορούσε να έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον και να καθηλώσει τον θεατή με την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ιδέα, ωστόσο γρήγορα ξεφεύγει και γίνεται εντελώς flat.
Ναι μεν στόχος για την ταινία Goodnight Mommy είναι να προσφέρει στον θεατή αγωνία αλλά και ένταση, ωστόσο μια ιδέα που μπορούσε να βγει αξιοπρεπής καταλήγει σε υπερβολές. Με πολλά σημαντικά προβλήματα και μια εντελώς επίπεδη εξέλιξη, προχειροστημένη, με την τελική “ανατροπή” (αν δεν έχετε δει την πρωτότυπη, που ήταν απείρως πιο λειτουργική) να πηγαίνει στράφι.
Μπορεί να προσπαθεί από τα πρώτα λεπτά να σε βάλει στο κλίμα, ωστόσο δεν μαθαίνουμε πολλά πράγματα για τους χαρακτήρες, ενώ ειδικά στο δεύτερο υπάρχουν ευκολίες και μερικές σκηνές που δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Η ταινία Goodnight Mommy ενώ σε κάποια κομμάτια της στο πρώτο μέρος και έχει …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss