Η ταινία John Wick 4 θα είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια για το franchise – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Mετά το sequel του John Wick, για το οποίο σας είχαμε γράψει την άποψη μας, έίχαμε την κριτική μας για την ταινία John Wick Chapter 3: Parabellum, με το John Wick 4 να έχει ημερομηνία τις 24 Μαρτίου.

Ο σκηνοθέτης Chad Stahelski αποκάλυψε πως θα είναι η μεγαλύτερη σε όλο το franchise, όσον αφορά την διάρκεια της. Το πρώτο John Wick ήταν 101 λεπτά, το John Wick: Chapter 2, 122 λεπτά, ενώ John Wick Chapter 3: Parabellum, 131, οπότε περιμένουμε να δούμε πόσο θα είναι.
H σκηνοθεσία είναι του Chad Stahelski, ενώ το John Wick: Chapter 4 δεν γυρίστηκε μαζί με την πέμπτη ταινία και έχουν ανακοινωθεί οι Rina Sawayama, Donnie Yen, Bill Skarsgård, Hiroyuki Sanada, Scott Adkins, Μarko Ζaror, Clancy Brown.
[embedded content]
Να θυμήσουμε πως στην τρίτη ταινία o πρωταγωνιστής κυνηγιέται για δυο σημαντικούς λόγους: το ότι υπάρχει ένα συμβόλαιο 14 εκ. δολαρίων για το… κεφάλι του και επίσης το ότι αφαίρεσε μια ζωή στο Continental Hotel. Δεν σκότωσε έναν απλό άνθρωπο, αλλά ένα μέλος του High Table που έδωσε την εντολή για αυτό το συμβόλαιο. Πλέον ο John Wick πρέπει να παλέψει με τις πιθανότητες, μιας και όλοι είναι εναντίον του.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss