Η ταινία Jurassic World: Dominion είναι η χειρότερη του franchise στο Rotten Tomatoes – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

To Jurassic World (όποια άποψη και να έχει κανείς) αποτέλεσε μια τεράστια επιτυχία και κατάφερε να σπάσει πάρα πολλά ρεκόρ και μετά τo Jurassic World: Fallen Kingdom, έχουμε την κριτική μας για το Dominion. Δεν πάει καλά η ταινία στο Rotten Tomatoes, καθώς θεωρείται η χειρότερη με βάση τις βαθμολογίες, όπως θα δείτε και στην σχετική εικόνα.
Η ταινία ξεκινά λίγα χρόνια μετά τα γεγονότα του Jurassic World: Fallen Kingdom, με τους Owen (Chris Pratt) και Claire (Bryce Dallas Howard), να σώζουν δεινόσαυρους, άλλα και να μεγαλώνουν την Maisie Lockwood (Isabella Sermon) στις άγρια ​​φύση της Βρετανικής Κολομβίας, η οποία έχει στόχος πολυεθνικών εταιρειών που θέλουν να εκμεταλλευτούν το DNA της …. κάπως. Σε έναν κόσμο που κατακλύζεται από δεινόσαυρους, εν τω μεταξύ, η Ellie Sattler (Laura Dern) παρακολουθεί την πραγματική απειλή για την ανθρωπότητα: σμήνη γενετικών τροποποιημένων ακρίδων που τρώνε όλες τις καλλιέργειες στο Τέξας. Όλες τις καλλιέργειες, αλλά οχι αυτές που έχουν καλλιεργηθεί με σπόρους, απο τον νεο “villain” της σειράς, την BioSyn Genetics. Η δαιμόνια Ellie έχοντας μια πρόσκληση ώστε να μπει στο άκρως απόρρητο εργαστήριο της BioSyn στα Δολομιτικά Όρη της Ιταλίας χάρη στον παλιόφιλο Ian Malcolm (Jeff Goldbum), “στρατολογεί” τον Alan Grant (Sam Neill), ώστε να ερευνήσουν την BioSyn και να συγκεντρώσουν αποδείξεις. Μόνο μειονέκτημα: το εργαστήριο BioSyn τυχαίνει να βρίσκεται επίσης στη μέση του μεγαλύτερου καταφυγίου δεινοσαύρων στον κόσμο.
Στην ταινία παίζουν οι Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jake Johnson, Omar Sy, Mamoudou Athie, DeWanda Wise, Justice Smith και οι “παλιοί” Jeff Goldblum, Laura Dern, Sam Neill.
[embedded content]


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss