Η ταινία Scream 6 θα είναι η πιο αιματηρή του franchise – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Μετά από 4 ταινίες και μια σειρά, ήρθε η ώρα για το νέο Scream (κριτική θα βρείτε εδώ), το οποίο έχει κάνει καλές εισπράξεις και έχει ως συνέπεια να ανακοινωθεί νέα ταινία από Paramount και Spyglass.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για το Scream 6 ξανά από τους Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett, και πάλι σε σενάριο των James Vanderbilt, Guy Busick που θα κυκλοφορήσει στις 31 Μαρτίου 2023 (για την Αμερική η ημερομηνία).
H ηθοποιός Jenna Ortega ανέφερε στο Entertainment Tonight πως η επόμενη ταινία θα είναι με διαφορά η πιο σκληρή και βίαιη, ενώ παράλληλα ο Ghostface θα επιστρέψει πιο απειλητικός από ποτέ, όπως δείχνει το σενάριο που έχει δοθεί.
Οι χαρακτήρες των Melissa Barrera (Sam), Jenna Ortega (Tara), Jasmin Savoy Brown (Mindy) και Mason Gooding (Chad), θα επιστρέψουν σε αυτό. Το ίδιο θα γίνει και με την Hayden Panettiere που είχε παίξει την Kirby Reed στο Scream 4, ενώ προστέθηκε και ο Dermot Mulroney.
Ωστόσο, η μεγάλη πρωταγωνίστρια του franchise, Neve Campbell αποχωρεί οριστικά και δεν θα είναι στην επόμενη ταινία, μιας και αναφέρει πως δεν τα βρήκαν στα οικονομικά, μιας και η προσφορά που της έγινε σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσώπευε αυτά που έχει προσφέρει, συνεπώς πήρε μια δύσκολη απόφαση.
Η σύνοψη για την ταινία Scream του 2022 έχει ως εξής: Μια νεαρή γυναίκα επιστρέφει στη γενέτειρα της, που πλήττεται από τρομακτικές υποθέσεις δολοφονιών, που σχετίζονται με έναν διαβόητο μασκοφόρο κατά συρροή δολοφόνο.
[embedded content]

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss