Η ταινία Sorry To Bother You είναι διασκεδαστικά… χαοτική και απολαυστική – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Η ταινία Sorry To Bother You περιστρέφεται γύρω από τον Cassius, έναν τριαντάρη μαύρο τηλεπωλητή, με πρόβλημα με την αυτοπεποίθησή του, που ανακαλύπτει μία μαγική δύναμη πώλησης, η οποία ζει μέσα του. Ξαφνικά ανεβαίνει στην ομάδα ελίτ της εταιρείας που δουλεύει. Η ανάκαμψη στην καριέρα του αποτελεί κόκκινο πανί στη σχέση με την κοπέλα του, Detroit, μία καλλιτέχνη που είναι κρυφά μέρος σε μία στιλ Banksy καλλιτεχνική κολεκτίβα, το Left Eye. Το αδιανόητο χτυπάει κόκκινο όταν ο Cassius θα γνωρίσει τον κοκαϊνομανή, απεχθή, ασταμάτητα αισιόδοξο διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Steve Lift.

Υπάρχουν μερικές ταινίες που σε καμία περίπτωση δεν περιμένεις να σε εντυπωσιάσουν και αυτό γίνεται με επιβλητικό τρόπο. Η ταινία “Sorry To Bother You” είναι πολύ ωραία γυρισμένη, ανατρεπτική αλλά γενικά πολύ σωστή αντιμετώπιση σε όσα ζητήματα θέτει μέσα από τις καταστάσεις της.
Καταρχήν, η απεικόνιση των χαρακτήρων είναι εξαιρετικά διασκεδαστική, με απλότητα και χωρίς φθηνούς εντυπωσιασμούς και το βασικότερο είναι πως η ταινία εστιάζει πάνω απ’ όλα στον άνθρωπο και αυτό φαίνεται σε όλες τις πτυχές, τόσο στην κωμωδία, όσο και σε άλλες εκφάνσεις της.
To σκηνοθετικό ντεμπούτο του Boots Riley είναι μια από τις πιο… τρελές ταινίες που έχουμε δει τελευταία, πιάνει επίκαιρα και ζωτικά θέματα και κάνουν με μια προσπάθεια γεμάτη ειλικρίνεια, χιούμορ και καταστάσεις που δεν περιμένεις να δεις.
Το Sorry To Bother You έρχεται έτσι αθόρυβα να αποτελέσει μια από τις πιο αξιόλογες και διασκεδαστικά ανατρεπτικές ταινίες της χρονιάς. Είναι πραγματικά τόσο απ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss