Η ταινία The Greatest Beer Run Ever είναι ανατρεπτική – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Μετά την ταινία Green Book, η οποία κατάφερε και θριάμβευσε στα Οscar, με 3 βραβεία μεταξύ των οποίων και Καλύτερης Ταινίας, ο σκηνοθέτης του Green Book, Peter Farrelly, θα κάνει νέα και μάλιστα με μεγάλο ενδιαφέρον.

Εστιάζει στην μεταφορά του The Greatest Beer Run Ever: A True Story of Friendship Stronger Than War, σε σενάριο του ίδιου και του Brian Hayes Currie, με πρωταγωνιστές τους Russell Crowe, Zac Efron ενδεχομένως τον Bill Murray, αλλά και τους Kyle Allen, Jake Picking, Archie Renaux, Will Hochman, Pedro Correa, Will Ropp, Kristin Carey, κ.α. H πρεμιέρα είναι από το Apple TV+ στις 30 Σεπτεμβρίου.
Το βιβλίο των John “Chick” Donohue και J.T. Molloy έχει να κάνει με την ιστορία του Donohue, ο οποίος στα 26 του ταξίδεψε στο Βιετνάμ μέσα σε ένα φορτηγό πλοίο, για να μεταφέρει στους φίλους και συναδέλφους του μπύρες και διάφορα… καλούδια. Εκεί πιάστηκε στο Tet Offensive, όπου ενεπλάκη σε μια σειρά συντονισμένων επιθέσεων από το Βόρειο Βιετνάμ σε περισσότερες από 100 πόλεις και φυλάκια στο Νότιο Βιετνάμ.
[embedded content]

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss