Η ταινία The Invitation αποδεικνύεται μια μεγάλη… πατάτα

Βαθμολόγησε το άρθρο

Ύστερα από τον θάνατο της μητέρας της και χωρίς να έχει άλλους συγγενείς, η Evie κάνει ένα τεστ DNA και ανακαλύπτει έναν μακρινό ξάδελφο που δεν γνώριζε πως είχε. Καλεσμένη από τον νεο συγγενή σε έναν πολυτελή γάμο στην ύπαιθρο της Αγγλίας, η Evie αρχικά σαγηνεύεται από τον σέξι αριστοκράτη οικοδεσπότη, όμως στη συνέχεια θα βρεθεί σε έναν εφιάλτη επιβίωσης, καθώς θα αποκαλύψει διεστραμμένα μυστικά γύρω από την ιστορία της οικογένειας της και ανησυχητικές προθέσεις πίσω από την αμαρτωλή γενναιοδωρία τους.

Πραγματικά ενώ σαν ιδέα (χωρίς να είναι πρωτότυπη φυσικά) είχε ενδιαφέρον, το αποτέλεσμα είναι μια τεράστια καθίζηση ειδικά από τα μισά και μετά, καθώς τίποτα δεν είναι ικανό να σώσει το The Invitation απο το… ναυάγιο.
Κλισέ δίχως όρια, ηθοποιοί που είναι πολύ κακοί (μιλάμε για αδιανόητα τραγική παρουσία όλων τους), δίχως κάτι που να βγάζει νόημα ειδικά οι υποτιθέμενες “ανατροπές” και το απαράδεκτο φινάλε. Γενικά το κάκιστο τελευταίο μισάωρο, πραγματικά είναι από τα χειρότερα που έχουμε δει τελευταία με αμέτρητα κενά.
Για την ταινία The Invitation δεν υπάρχουν λόγια τα οποία θα περιγράψουν το πόσο κακή και ανυπόφορη ταινία είναι, καθότι δεν καταφέρνει να προσφέρει τίποτα το καινούργιο στο είδος, ενώ κάθε σκηνή που περνάει, την κάνει να μοιάζει με παρωδία ειδικότερα μετά από μια μεταστροφή, την οποία δεν θα σας αποκαλύψουμε.
Jump scares που περιμένεις πριν καν γίνει η σκηνή, ανεκδιήγητο σενάριο και τραγελαφικές ερμηνείες συνθέτουν αυτό το σκηνικό αχταρμά που παρακολουθούμε γ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss