Η τελευταία σειρά που θα παίξει ο Ray Liotta – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

O ηθοποιός Ray Liotta έφυγε από την ζωή στα 67 του χρόνια στον ύπνο του, ενώ βρισκόταν στην Δομηνικη Δημοκρατία, για να γυρίσει την ταινία Dangerous Waters και πλέον υπάρχει ο τελευταίος ρόλος σε σειρά για το Black Bird.

Η νέα τηλεοπτική προσπάθεια βασίζεται στο βιβλίο του βιβλίο του Dennis Lehane με τίτλο In With The Devil: A Fallen Hero, A Serial Killer, and A Dangerous Bargain for Redemption και έχει την εξής υπόθεση: Ο Jimmy Keene είναι ένας ποδοσφαιρικός ήρωας του λυκείου, γιος ενός παρασημοφορημένου αστυνομικού και διακινητής ναρκωτικών, καθώς καταδικάζεται σε δεκαετή φυλάκιση σε μια φυλακή χαμηλής ασφάλειας. Εκεί θα έχει δυο επιλογές: Ή θα μείνει εκεί για να εκτίσει ολόκληρη την ποινή χωρίς πιθανότητα αναστολής ή θα εισέλθει σε μια φυλακή υψίστης ασφαλείας για ψυχοπαθείς εγκληματίες, με σκοπό να γίνει φίλος με τον κατά συρροή δολοφόνο Larry Hall και να αποσπάσει πληροφορίες για το που έθαψε τα σώματα των 13 κοριτσιών που σκότωσε. Όμως, λέει την αλήθεια ο φερόμενος ως δολοφόνος;
Η σειρά έχει 6 επεισόδια σε σκηνοθεσία των Michaël R. Roskam, Jim McKay και Joe Chapelle, ενώ παίζουν μαζί με τον Liotta και οι Τaron Egerton, Paul Walter Hauser, Greg Kinnear, Sepideh Moafi, Robert Diago DoQui, Joe Williamson, Alexander Babara, Cecilia Leal. H πρεμιέρα στο Apple Tv+ είναι στις 8 Ιουλίου.
[embedded content]

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineram …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss