Η τελευταία ταινία του Bruce Willis

Βαθμολόγησε το άρθρο

Η οικογένεια του Bruce Willis είχε ανακοινώσει πως ο ηθοποιός διαγνώστηκε με αφασία, οπότε ως συνέπεια ανέφεραν πως αποσύρεται από την υποκριτική, την οποία αγαπούσε όλα αυτά τα χρόνια, καθώς η ασθένεια επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες. Η ανακοίνωση συνεχίζει λέγοντας πως είναι ιδιαίτερες οι στιγμές αυτές με την ασθένεια του Bruce Willis και ευχαριστούν όσους δείχνουν αγάπη και υποστήριξη, με την οικογένεια να είναι ενωμένη.

Στην τελευταία του ταινία ο Bruce Willis θα παίξει με τον John Travolta για το Paradise City από τον Chuck Russell. Παραδόξως δεν είναι η πρώτη φορά που παίζουν μαζί, αλλά το έχουν κάνει και στο Pulp Fiction, άσχετα αν δεν μοιράστηκαν πολλές σκηνές.
Ο Bruce Willis παίζει τον Ryan Swan, έναν κυνηγό επικηρυγμένων που πρέπει να τα βάλει με το έγκλημα στην Χαβάη, όταν στο διάβα του θα βρεθεί ο βαρώνος (τον οποίο υποδύεται ο Travolta) που σκότωσε τον πατέρα του. Μαζί τους θα παίξουν οι Praya Lundberg, Stephen Dorff, Blake Jenner.
Ο ηθοποιός είχε προλάβει πριν επιδεινωθεί η υγεία του να γυρίσει 8 ταινίες, που είναι και οι τελευταίες στις οποίες θα εμφανιστεί (μαζί με την συγκεκριμένη) και είναι οι εξής (εδώ μπορείτε να δείτε μερικές πληροφορίες και θα αναφερθούμε αναλυτικά μελλοντικά):

White Elephant
Wire Room
Corrective Measures
Soul Assassin
The Wrong Place
Fortress: Sniper’s Eye
Vendetta

Η αφασία είναι μια διαταραχή που προκύπτει από βλάβη σε τμήματα του εγκεφάλου, τα οποία είναι υπεύθυνα για τη γλώσσα και την ομιλία και στερ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss