Η τρίτη σεζόν από την σειρά The Boys είναι… αποθέωση

Βαθμολόγησε το άρθρο

Βασισμένη στο ομότιτλο κόμικ των Garth Ennis και Darick Robertson, η σειρά των Eric Kripke, Evan Goldberg και Seth Rogen τοποθετείται σε ένα κόσμο που μοιάζει πολύ με τον δικό μας. Σε αυτό τον κόσμο κυκλοφορούν άνθρωποι με υπερδυνάμεις, αρκετοί όμως από αυτούς παρακινούνται από τα καθόλου αγνά κίνητρά τους. Στον αντίποδα υπάρχει μια ομάδα απλών ανθρώπων που η δράση των υπερηρώων τους έχει στερήσει αγαπημένα τους πρόσωπα. Κι έτσι ξεκινάει ένα κυνηγητό που πυροδοτείται από την επιθυμία απόδοσης δικαιοσύνης και την ανάγκη εκδίκησης των ανθρώπων που έχουν πληγεί.

Είναι πολύ δύσκολο να γράψει κανείς κριτική για μια τόσο υπέροχη σεζόν, χωρίς να αποκαλύψεις λεπτομέρειες για αυτήν, διότι πραγματικά είναι από εκείνες που βλέπεις με μεγάλο ενδιαφέρον και δικαιώνουν αυτά που είχαν ακουστεί σε μια εξαιρετικά ανατρεπτική προσπάθεια που συνεχίζει ακόμα πιο εντυπωσιακά.
Φυσικά δεν θα γίνει κάποιο spoiler, ώστε να απολαύσουν όλοι μια σειρά που αξίζει μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Η σεζόν είναι καταιγιστική, σαρκαστική, απολαυστική και σε συνεπαίρνει από τα πρώτα της επεισόδια μέχρι και το φινάλε. Είναι η καλύτερη από τις προηγούμενες, όχι φυσικά με διαφορά, μιας και εκείνες ήταν πολύ καλές.
Ένα από τα βασικά της ατού είναι η πολυπλοκότητα του κεντρικών χαρακτήρων και γενικότερα οι διαφορετικές πτυχές τους, καθώς δεν μιλάμε για άτρωτους υπερήρωες και χαρακτήρες (στο εσωτερικό τους τουλάχιστον), οι οποίοι “δένουν” μεταξύ τους, ενώ σταδιακά μαθαίνουμε παραπάνω πράγματα και υπάρχουν εξελίξεις.
Η τρίτη σεζόν είναι α …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss