Η Valve αυξάνει την παραγωγή του Steam Deck για να υπερδιπλασιάσει τις αποστολές

Αν επιθυμείτε να αγοράσετε το Steam Deck, την φορητή «παιχνιδοκονσόλα» της Valve (στην ουσία είναι ένας φορητός υπολογιστής για gaming), υπάρχουν καλά νέα καθώς σύμφωνα με την εταιρεία, η παραγωγή της κονσόλας αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά και επομένως θα γίνει ευκολότερη η απόκτηση της.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι αποστολές της κονσόλας σε εβδομαδιαία βάση αναμένεται να διπλασιαστούν σε σύγκριση με τους τελευταίους μήνες.
Η εταιρεία σχεδίαζε να ξεκινήσει τις αποστολές τον Δεκέμβριο της περσινής χρονιάς, ωστόσο προβλήματα με την εφοδιαστική αλυσίδα ανάγκασαν την εταιρεία να αναβάλει το λανσάρισμα της για τον Φεβρουάριο της φετινής χρονιάς. Από ότι φαίνεται ωστόσο, η εταιρεία κατάφερε να βρει τα εξαρτήματα που δημιούργησαν το πρόβλημα για να αυξήσει τον ρυθμό παραγωγής ώστε να φτάσουν στα χέρια των πελατών της ταχύτερα.

Αν προχωρήσετε στην κράτηση ενός Steam Deck τώρα, το πιθανότερο είναι να μην φτάσει στα χέρια σας πάντως μέχρι τουλάχιστον τον Οκτώβριο φέτος. Παρόλα αυτά, από την ώρα που η Valve ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει τον όγκο των αποστολών, ο χρόνος αναμονής μέχρι να φτάσει στα χέρια σας θα μειωθεί σημαντικά. Ας ελπίσουμε ότι οι προσπάθειες της θα κάνουν την αναμονή, ζήτημα ημερών, από την ώρα της παραγγελίας.

Η Valve λέει ότι όσοι είχαν αναμενόμενο χρονικό παράθυρο αποστολής για το τρίτο τρίμηνο θα αρχίσουν να λαμβάνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για κράτηση στις 30 Ιουνίου. Όταν τελικά φτάσει το Steam Deck στα χέρια σα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss