Η Wolt Market προχωρά σε μειώσεις τιμών για 1.500 προϊόντα

Σε βασικές κατηγορίες καταναλωτικών αγαθών όπως γαλακτοκομικά, φρούτα, ζυμαρικά, απορρυπαντικά κ.ά.

Η Wolt Market ανακοινώνει ότι έχει προχωρήσει σε μειώσεις τιμών σε βασικά καταναλωτικά αγαθά, από την 1η Οκτωβρίου. Η ενέργεια αφορά σε 1.500 κωδικούς προϊόντων όπως γαλακτοκομικά, ζυμαρικά, φρούτα, λαχανικά, απορρυπαντικά, καθώς κι άλλες κατηγορίες προϊόντων, σε όλα τα καταστήματα Wolt Market σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα.
«Στόχος μας είναι τα καταστήματα Wolt Market να είναι ο εβδομαδιαίος προορισμός αγορών, για όλα όσα χρειάζονται οι Έλληνες καταναλωτές. Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε μειώσεις τιμών προκειμένου να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους προϊόντα πιο οικονομικά, κόντρα στο κύμα ανατιμήσεων στην ευρύτερη αγορά. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που οι Έλληνες καταναλωτές έχουν αγκαλιάσει ήδη την συγκεκριμένη ενέργεια», δήλωσε ο Αθανάσιος Μπιλάλης, Γενικός Διευθυντής της Wolt Market για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.

Η Wolt Market διαθέτει στην Ελλάδα ένα δίκτυο 10 καταστημάτων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα. Σημειώνεται ότι η Ελλάδα ήταν μία από τις πρώτες χώρες που ξεκίνησε τη λειτουργία της η Wolt Market, ήδη από τον Απρίλιο του 2021 και συνεχώς αναπτύσσεται με δυναμικούς ρυθμούς. Όλες τις ημέρες της εβδομάδας, από τις 08:00 έως τις 00:00, οι πελάτες της Wolt Market μπορούν να εξερευνήσουν τα ηλεκτρονικά ράφια και να διαλέξουν μέσα από μια λίστα περίπου 3.500 κωδικών, τα αγαπημένα τους προϊόντα που ανανεώνονται διαρκώς με καινούριες ετικέτες και μοναδικές προσφορές, για να ανταποκρίνονται στις επιθυμίες τους.
«Ως καινοτόμα επιχείρηση, πάντα προσπαθούμε να δοκιμάζουμε νέα πράγματα. Πιστεύουμε ότι η συγκεκριμένη ενέργεια θα ωφελήσει όχι μόνο τους σημερινούς πελάτες μας, αλλά και όσους δεν έχουν ακόμη δοκιμάσει την μοναδική υπηρεσία που προσφέρουμε», συνεχίζει ο Αθανάσιος Μπιλάλης. Οι πελάτες της Wolt Market έχουν τη δυνατότητα να προγραμματίσουν την παράδοση σε ημέρα και ώρα που τους εξυπηρετεί, ενώ μπορούν να πραγματοποιήσουν τις συναλλαγές τους με κάρτα ή με μετρητά. Tο live tracking της εφαρμογής καθιστά εφικτή την παρακολούθηση της πορείας της παραγγελίας σε ζωντανό χρόνο, ενώ σε περίπτωση που χρειαστεί, η ταχύτερη και καλύτερη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών στο online delivery είναι στη διάθεσή τους.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss