Η Xiaomi επιβεβαιώνει επίσημα ότι δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει Mi Mix 4

Όταν η Xiaomi πραγματοποίησε την εκδήλωση της την προηγούμενη εβδομάδα, οι περισσότεροι περίμεναν να ανακοινώσει το Mi Mix 4 με δυνατότητες 5G μαζί με το Mi 9 Pro 5G. Όμως ο Lei Jun΄τελικά εξέπληξε τους πάντες ανακοινώνοντας το Mi Mix Alpha με την «wrap-around» οθόνη.

Ορισμένοι όμως leaksters, ακόμα και μετά την ανακοίνωση της «φουτουριστικής» συσκευής, συνέχισαν να αναρτούν υποτιθέμενες φωτογραφίες του Mi Mix 4 και να βομβαρδίζουν εκπρόσωπους της εταιρείας και υψηλόβαθμα στελέχη της με ερωτήσεις σχετικά με την τύχη του Mi Mix 4. Για να βάλει τα πράγματα στην θέση τους, ένας αξιωματούχος της Κινέζικης εταιρείας δήλωσε μέσω του Κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo ότι υπάρχει μόνο το Mi Mix Alpha και πως δεν υπάρχουν σχέδια για την κυκλοφορία άλλους smartphone Mi Mix.

Η Κινέζικη εταιρεία πάντα χρησιμοποιούσε την σειρά Mi Mix ως «βιτρίνα» για την παρουσίαση των καινοτομιών και των νέων τεχνολογιών της – από το πρώτο Mi Mix με τα ανύπαρκτα περιθώρια στις τρεις πλευρές και το «piezoelectric» σύστημα ήχου μέχρι το Mi Mix 3 με τον σχεδιασμό «slider» που κυκλοφόρησε και στην Ευρώπη τελικά με modem τεχνολογίας 5G. Το τελευταίο κινητό της σειράς, έχει «wrap-around» οθόνη και κάμερα 108MP αλλά και πολλές άλλες καινοτομίες. Όμως αναμφισβήτητα, οι φίλοι της εταιρείας θα έχουν απογοητευτεί με την τιμή του – σχεδόν €2500- αφού ελάχιστοι θα προχωρήσουν στην αγορά του.

GSMArena

Πηγήe
Author:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss