Η υποτιμημένη ταινία ταινία Brawl in Cell Block 99 – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Η ταινία έχει να κάνει με έναν πρώην μποξέρ που χάνει τη δουλειά του και σύντομα το γάμο του. Εγκλωβισμένος σ’ αυτό το αδιέξοδο, προσπαθεί να βγάλει χρήματα δουλεύοντας σαν βαποράκι για ένα παλιό φίλο, όμως κάποια στιγμή μπλέκει σε διαμάχη μεταξύ αστυνομικών και συνεργατών του και καταλήγει στην φυλακή. Εκεί είναι υποχρεωμένος να εκτελεί τις εντολές της συμμορίας του στο εσωτερικό του σωφρονιστικού ιδρύματος. Και τα πράγματα μπλέκουν πολύ περισσότερο.

Πραγματικά είναι από τις ταινίες που αποδεικνύουν ότι δεν χρειάζεται να κάνουν τόσο μεγάλο ντόρο σε ένα ιδιόμορφο concept, το οποίο αφήνει σε γενικές γραμμές θετικές εντυπώσεις και να καλύπτει πολλά από αυτά που περιμένεις.
Το Brawl In Cell Block 99 διαθέτει ένα πραγματικά σαρωτικό ανά στιγμές, με ένα one man show του Vince Vaughn (στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του), αξιοποιώντας αρκετά καλά τόσο το σενάριο (μέχρι ένα σημείο), όσο και τα ατού που έχει.
Σίγουρα το θέμα μπορεί να ακούγεται κάπως κλισέ (και είναι σε κάποια σημεία) ή να δείχνει την εντύπωση ότι θα ξεμείνει από ιδέες, ωστόσο το στυλ και γενικότερα η προσέγγιση του που διαφέρει από μερικές κοινότυπες ταινίες, σε συνδυασμό με την οργή του δεύτερου μισού και μερικές σοκαριστικές σκηνές, απογειώνουν την ταινία.
Το πρώτο μέρος είναι αρκετά αργό μεν, αργεί να πάρει μπρος, ωστόσο μια ανατροπή που υπάρχει προς το τέλος του, δίνει την “φυτιλιά” που της έλειπε και προσφέρει μερικές πραγματικά ενδιαφέρουσες, διασκεδαστικές, βίαιες και αντισυμβατικές σκηνές στο δεύτερο μέρος, …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss