Η ζήτηση για πληροφορίες δεδομένων αυξάνεται – FleetNews

Η ζήτηση των στόλων για πληροφορίες δεδομένων σχετικά με την απόδοση οχημάτων, την προστασία οδηγών και την περιβαλλοντική βιωσιμότητα αυξάνεται κατακόρυφα, καθώς οι αρμόδιοι λήψης αποφάσεων ανακαλύπτουν τις δυνατότητες των συνδεδεμένων οχημάτων, σύμφωνα με την Geotab.
Η εξειδικευμένη εταιρεία τηλεματικής διαθέτει πλέον τρία εκατομμύρια οχήματα εξοπλισμένα με συσκευές τηλεματικής συνδεδεμένα στην πλατφόρμα της, 1 εκατομμύριο περισσότερα από τον Ιανουάριο του 2020, παρά την διαταραχή που προκλήθηκε στην οικονομία και τις βιομηχανίες λόγω περιορισμών κορωνοϊού.

Με συσκευές σε 163 χώρες, η Geotab επεξεργάζεται περίπου 55 δισεκατομμύρια σημεία δεδομένων ημερησίως για να καλύψει τη ζήτηση πελατών για πληροφορίες σε όλους τους τομείς στόλου, συμπεριλαμβανομένης της απόδοσης καυσίμων και λειτουργίας, καθώς και προγνώσεων.
Έρευνα του Fortune Business Insights προβλέπει ότι η παγκόσμια επαγγελματική αγορά τηλεματικής θα αξίζει 160 δισεκατομμύρια ευρώ έως το 2028, από 35 δισεκατομμύρια ευρώ το 2020.
Ο Neil Cawse, CEO της Geotab, δήλωσε: «Η ευκαιρία – και η ευθύνη – της Geotab να παρέχει βοήθεια στις επιχειρήσεις και τις κυβερνήσεις παγκοσμίως, προς αξιοποίηση έξυπνων δεδομένων για την βελτιστοποίηση των επενδύσεών τους και την δημιουργία ασφαλέστερων, πιο βιώσιμων και αποτελεσματικών κοινοτήτων, είναι τεράστια και θα συνεχίσουμε να επικεντρώνουμε τις προσπάθειές μας σε αυτό καθώς αναπτυσσόμαστε».
Εγγραφείτε εδώ στο εικονικό συνέδριο Connected Fleets του Fleet Europe, που πραγματοποιείται στις 6 Οκτωβρίου 2022

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss