Ιχθύες 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Πάει έφυγε ο Δίας αλλά κρατάει κάτι ακόμη για σένα, αν είσαι του 2ου δεκαημέρου. Μέχρι τα γενέθλιά σου όμως, μετά πάπαλα και καλά αν ήσουν φρόνιμο παιδί, απλά να θυμάσαι ότι τώρα πρέπει να διασφαλίσεις τα κεκτημένα σου, που σημαίνει όχι άλλα ανοίγματα. Αν βέβαια έχεις κάνει τίποτα χοντράδες, πολύ φοβάμαι πως θα ακολουθήσει η δια-πόμπευση. Όλα στο φως, πανάθεμά τα…
Κι ο Δίας στον Κριό βέβαια μια χαρά σου πέφτει με τα λεφτουδάκια του, μόνο που κι αυτός θα φύγει σχετικά γρήγορα κι ό,τι προλάβεις, μέχρι τις 17/5. Αν όμως έχεις κατά νου να χτίσεις πολυκατοικίες και παλάτια έχεις τύχη μέχρι το Μάρτιο του 2024, ενώ δεν αποκλείεται να σου κάτσει κι ένα κληροδότημα.

Η Ηλιακή έκλειψη της 14ης Οκτωβρίου προς τα εκεί το πάει κι αν θες μαζί με τα σπίτια, τα καλύβια και τα σαλέ βάλε και καλλιέργειες, ζώα κι ό,τι άλλο λαχταράει η ψυχή σου. Τσιφλικά θα σε κάνει ο Χείρωνας, με την υπογραφή του Δία, μη σου πω ότι θα βρεις κι αρχαία στο χωράφι σου.
Η άλλη όμως η Ηλιακή στις 20/4 είναι ύπουλη κι εκεί που όλα δείχνουν μια χαρά, μπορεί ξαφνικά να συμβεί κάτι το δυσάρεστο, ειδικά αν εμπλέκονται και συγγενείς στο όλο κόνσεπτ. Ίσως πάλι να σου «δεθούν τα χέρια» από μια ζημιά που θα είναι διπλή, τόσο στο καθαρά οικονομικό κομμάτι, όσο και σε σχέση με τα μέσα που χρησιμοποιείς ή ένα θέμα υγείας που η αντιμετώπισή του δε σηκώνει αναβολή.

Όσο για τις δύο Σεληνιακές εκλείψεις της χρονιάς, σ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss