“There was an idea…” – H πρώτη γεύση από το Avengers: Infinity War, είναι επικής κλίμακας

Η αντίστροφη μέτρηση για το “αποκορύφωμα του Marvel Cinematic Universe (MCU)”, ξεκίνησε και επίσημα, με την κυκλοφορία του πρώτου trailer για το Avengers: Infinity War, που πρίν απο λίγο βγήκε στήν δημοσιότητα και πραγματικά έχει “ρίξει” το διαδύκτιο.

 

Η Marvel έχει αποδείξει ξανά και ξανά (και ξανά και ξανά…) ότι είναι μανούλα στην πώληση της εικόνας της, έχοντας καταφέρει να μετατρέψει ειδικά το MCU στο μεγαλύτερο, συνεχές κινηματογραφικό event των ημερών μας, χτίζοντας στρατιές νέων φαν και κρατώντας τα εκατομμύρια των φίλων της εκστασιασμένους από το 2008 και το πρώτο Iron Man.

Πιστή στην τακτική της να εντυπωσιάζει και να αυξάνει την προσμονή με τις προσθήκες στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό της σύμπαν σε δυσθεώρητα επίπεδα, και μετά απο μήνες αναμονής, ήρθε επιτέλους η στιγμή να πάρουμε την πρώτη γεύση από το Avengers: Infinity War, μία ταινία που θα ενώσει, τον Μάιο του 2018, οτι έχει προηγηθεί μέχρι τότε απο την ευρύτερη ιστορία του MCU σε ένα έργο που αναμένεται να γίνει το blockbuster της δεκαετίας.

Το Avengers: Infinity War θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 4 Μαΐου. Την ταινία σκηνοθετούν οι Anthony και Joe Russo (Captain America: Civil War)

Μέχρι τότε όμως πατήστε το play και δείτε το πραγματικά επικής κλίμακας, trailer:

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss