Ιδέες από τα ΙΚΕΑ για να ανανεώσεις το καθιστικό με λευκά είδη | ediva.gr

]]>

Το σαλόνι είναι συνήθως το πιο πολυσύχναστο δωμάτιο του σπιτιού μας. Έτσι, συνήθως θέλουμε να δείχνει στα καλύτερα του. Αν έχεις βαρεθεί να βλέπεις την ίδια διακόσμηση στο σαλόνι σου τότε μπορείς εύκολα να την αλλάξεις με υφάσματα. Τα ΙΚΕΑ μας δείχνουν μερικές στιλάτες ιδέες για να ανανεωθεί το καθιστικό με λευκά είδη!
Λευκά είδη, όπως οι κουρτίνες, τα χαλιά και τα καλύμματα μαξιλαριών είναι ότι πρέπει για να δώσεις σε ένα δωμάτιο νέα πνοή! Τα αγαπημένα μας ΙΚΕΑ έρχονται να δώσουν έμπνευση και για την ανανέωση του σαλονιού μας! Γιατί λοιπόν να μην βγεις από την μονοτονία στο σαλόνι αφού υπάρχουν εύκολοι τρόποι να το κάνεις; Ανακάλυψε όμορφες ιδέες από τα ΙΚΕΑ για να ανανεώσεις το καθιστικό με λευκά είδη!
Ομόρφυνε το σαλόνι με υφάσματα από τα ΙΚΕΑ!

Κάλυψε έναν τοίχο με κουρτίνα

Είχες σκεφτεί ότι οι κουρτίνες δεν είναι μόνο για να καλύπτουν τα παράθυρα αλλά μπορείς να καλύψεις με αυτές και τους τοίχους του καθιστικού; Με μια τέτοια κίνηση ο τοίχος θα δείχνει σαν να έχεις τοποθετήσει ταπετσαρία. Το τέλειο είναι ότι μπορείς να πειραματιστείς όσο θέλεις με την κουρτίνα και να διαλέξεις ακόμα και πιο εκκεντρικά κομμάτια αφού η αλλαγή της είναι ιδιαίτερα εύκολη! Επιπλέον, μπορείς να συνεχίσεις τη ράγα της κουρτίνας προς τα παράθυρα έτσι ώστε να έχεις μια ενιαία κουρτίνα και το αποτέλεσμα να δείχνει ιδιαίτερα εντυπωσιακό!
Δες επίσης: 6 Ιδέες για να κάνεις το σαλόνι να φαίνεται ακριβό

]]>

Δώσε στυλ στον καναπέ με τα σωστά διακοσμητικά μαξιλάρια

Τα μαξιλάρια του καναπέ είναι ένα από τα βασικότερα διακοσμητικά αντικείμενα του σαλονιού. Δε χρειάζεται να έχεις μόνο ένα στυλ μαξιλαριού. Μια τέλεια ιδέα είναι να κάνεις ένα mix and match διακοσμητικών μαξιλαριών που θα κάνουν το καθιστικό ενδιαφέρον. Είναι καλύτερα να ξεκινήσεις διαλέγοντας τα statement μαξιλάρια που θέλεις για τον καναπέ σου και γύρω από αυτά να στήσεις τα πιο βασικά και ήσυχα χρωματικά μαξιλάρια.
Δες επίσης: Φθινοπωρινή …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss