Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Το ξέσπασμα επί σκηνής με τη συναυλία του Στέλιου Ρόκκου – «Εγώ ντρέπομαι»

Έξαλλος έγινε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης επί σκηνής κατά τη διάρκεια της παράστασης «Αντιγόνη» στη Θεσσαλονίκη.

Εκτός εαυτού βγήκε το βράδυ της Τρίτης 6 Σεπτεμβρίου ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης επί σκηνής κατά τη διάρκεια της παράστασης «Αντιγόνη» στη Θεσσαλονίκη. Σε κοντινή απόσταση από το θέατρο είχε συναυλία ο Στέλιος Ρόκκος, με αποτέλεσμα τα τραγούδια να ακούγονται στο θέατρο και οι ηθοποιοί να μην μπορούν να παίξουν.
Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης δεν άντεξε και ξέσπασε επί σκηνής: «Όση μικρή δύναμη έχουμε εμείς, μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε. Υπάρχουν και τα social, πια δεν ξέρω τι. Γιατί ένας δεν έγραψε μια κουβέντα γι’ αυτό. Εγώ ντρέπομαι! Όταν είμαστε εδώ, οικοδεσπότες, δυο χιλιάδες άνθρωποι να πληρώνουν για να ακούσουν αυτό το πράγμα και να μην μπορούμε να παίξουμε».

«Δεν γίνεται να παίζει μια συναυλία σε μια άλλη ατμόσφαιρα, μιας άλλης παράστασης και το θέατρο είναι ευαίσθητο σε αυτά. Δεν μπορείς να ακούς τη μουσική από αλλού. Ήταν όμως τόσο έντονο, ήταν σα να ήταν ακριβώς μέσα στο θέατρο η συναυλία», είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης εξήγησε ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί γιατί οι περισσότεροι ηθοποιοί δεν ήταν από τη Θεσσαλονίκη «και ήταν σαν να είναι φιλοξενούμενοί μας. Όταν παίζεις στον τόπο σου έχεις μία ευθύνη παραπάνω και νιώθεις και άσχημα».


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss