Ηλέκτρα Αστέρη: Θηλάζει τις δύο κόρες της σχεδόν τέσσερα χρόνια.

H Ηλέκτρα Αστέρη είναι υπέρμαχος του θηλασμού και μοιράζεται τη δική της εμπειρία με μια ανάρτηση στο Instagram. 

Διανύουμε την Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού που στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει όλες τις νέες μαμάδες να θηλάσουν τα παιδιά τους.
Να μην καμφθούν από τις τυχόν δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν και να προσπαθήσουν να δώσουν στο μωρό τους μητρικό γάλα.

Η Ηλέκτρα Αστέρη είναι μία από αυτές τις μητέρες. Από την ημέρα που γέννησε την πρώτη της κόρη την θηλάζει αποκλειστικά και το ίδιο συνεχίζει να κάνει και με τη δεύτερη κόρη της.
Μάλιστα δεν ξεχνά να αναφερθεί σε αυτή την εμπειρία της κάθε χρόνο τέτοια εποχή.

Με αφορμή λοιπόν την Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού έκανε φέτος ακόμα μια ανάρτηση λέγοντας ότι αισίως κοντεύει να κλείσει 4 χρόνια ως θηλάζουσα μαμά και μάλιστα και με τάντεμ. Δεν παραλείπει μάλιστα να ενθαρρύνει τις νέες μαμάδες να θηλάσουν δίνοντας κάποιες συμβουλές με βάση τη δική της εμπειρία.

«Εβδομάδα μητρικού θηλασμού 1-7 ΝοεμβρίουΈφτασε και η εβδομάδα που γιορτάζουμε τον λευκό χρυσό που βγάζει η κάθε γυναίκα από το σώμα της και τον προσφέρει με όλη της την αγάπη στον πολυτιμότερο άνθρωπο , για αυτήν, στη Γη. Στο παιδί της.Έχει φτάσει και ο καιρός που η ενημέρωση για τον θηλασμό είναι πιο ολοκληρωμένη και έχει πάψει να είναι πια ταμπού.Έχει φτάσει ο καιρός που τα θετικά του θηλασμού αποδείχθηκαν περίτρανα και δεν χρειάζεται καμία άλλη απόδειξη για να εξηγήσει η μαμά, γιατί θηλάζει το παιδί της.
Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss