Ηλίας Μίχος: Στο ίδιο κελί με τον φονιά της Ξάνθης – Δηλώνει αθώος

Ο Ηλίας Μίχος βγήκε από την καραντίνα και μεταφέρθηκε στο κελί του στις φυλακές Γρεβενών, όπου θα έχει «συγκατοίκους» σκληρούς ποινικούς. Στην ίδια πτέρυγα με τον δολοφόνο της Τοπαλούδη. Εξακολουθεί να δηλώνει αθώος και να κατηγορεί τη μητέρα της 12χρονης.

Στις φυλακές Γρεβενών κρατείται ο Ηλίας Μίχος, ο 53χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε τη 12χρονη στα Σεπόλια. Μετά την προβλεπόμενη καραντίνα, στην οποία μπήκε έπειτα από τη μεταγωγή του, για λόγους προστασίας από τον κορονοϊό, ο Ηλίας Μίχος την Τετάρτη (19/10) μεταφέρθηκε στο κελί στο οποίο θα κρατείται το επόμενο διάστημα.
Όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο Ηλίας Μίχος θα είναι στο ίδιο κελί με τον άνθρωπο που το 2012 βίασε, βασάνισε και έκαψε την 34χρονη Ζωή, σε πιλοτή πολυκατοικίας στην Ξάνθη. Τις επόμενες ημέρες, στο ίδιο κελί θα επιστρέψει και ο Πακιστανός που την ίδια χρονιά βίασε και ξυλοκόπησε βάναυσα την Μυρτώ στην Πάρο. Εκ παραδρομής, μάλιστα, αναφέρθηκε πως ο Πακιστανός δολοφόνησε τη Μυρτώ η οποία βέβαια ζει, όμως, παραμένει καθηλωμένη σε καροτσάκι και αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα υγείας.

Στην ίδια πτέρυγα, με αυτή στην οποία θα κρατείται ο Ηλίας Μίχος, θα βρίσκεται και ο βιαστής και δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδη.
Οι συγκρατούμενοί του στο κελί, δηλαδή, θα είναι άνθρωποι που είναι στη φυλακή εδώ και μια δεκαετία.

Στο ίδιο δελτίο ειδήσεων, μάλιστα, αναφέρθηκε πως ο 53χρονος παραμένει ψύχραιμος. Σε όσους τον ρωτούν για την υπόθεση, επαναλαμβάνει διαρκώς το ίδιο πράγμα: «Είμαι αθώος, η μητέρα της την εξέδιδε και μας εκβίαζε όλους».

Νωρίτερα, σε δηλώσεις που φέρεται να έκανε ο Ηλίας Μίχος μέσα από τη φυλακή οι οποίες προβλήθηκαν από το Mega, ο ίδιος επεσήμανε ότι δεν πήγε ποτέ τη 12χρονη σε οίκο ανοχής.
«Δεν έχω πάει ποτέ την 12χρονη σε οίκο ανοχής. Δεν έχω καμία επαφή με την οικογένειά μου, δε με έχουν επισκεφθεί, δε θέλουν καν να μου μιλάνε», ανέφερε ο 53χρονος κατηγορούμενος.

Φοβάται για τη ζωή της η μητέρα της 12χρονης
Την ίδια ώρα, το πρώτο 24ωρο στις φυλακές Κορυδαλλού συμπλήρωσε η μητέρα της 12χρονης. Η 37χρονη κρατείται με την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας και για λόγους ασφαλείας, πέρα από την καραντίνα λόγω κορονοϊού, θα είναι μόνη της στο κελί. Η 37χρονη δεν θα έχει επαφές με τις συγκρατούμενές της και θα προαυλίζεται μόνη της. Σε κελί δίπλα σε αυτό της 37χρονης, θυμίζουμε ότι κρατείται η Ρούλα Πισπιρίγκου.
Όπως αναφέρθηκε στον τηλεοπτικ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss