Ηλίας Ψινάκης: «Να παρεξηγείται όσο θέλει»

Φωτιές άναψε η αιχμηρή ανάρτηση στα social media του Γιάννη Παπαμιχαήλ στην οποία πρωταγωνιστής ήταν ο Ηλίας Ψινάκης. Σε αυτήν, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ αναφέρθηκε για την άτυχη στιγμή που είχε τεχνικά στο τελευταίο live του J2US.

«Δεν ποσταρα τίποτα, γιατί ήθελα να είμαι σίγουρος για αυτά που θα σας πω. Όχι απλά τραγούδησα αλλά το είπα και πάρα πολύ καλά. Τώρα γιατί δεν ακούστηκα στα verse και ακούστηκα μόνο να κάνω δεύτερες, κάποιος ανεβοκατέβαζε το channel strp, στην κεντρική κονσόλα που δίνει ήχο στην τηλεόραση και στην αίθουσα. Τώρα το ποιος και γιατί, το γιατί το γνωρίζω, θα το μάθω. Πως κατάλαβα ότι έχω δίκιο; Γιατί πολύ απλά η μίξη που ακουγόταν στα πίσω ηχεία, πίσω από το stage, ήταν κανονικότατη. Και όλα ακούστηκαν άψογα».

«Μου το επιβεβαίωσαν 3 στελέχη της παραγωγής και ο Σταμάτης δεν πίστευε αυτά που του είπαν. Οπότε τι ακριβώς συμβαίνει; Γιατί, οκ, ο Σταμάτης άκουγε ότι έστελνε η κεντρική κονσόλα οπότε είπε την αλήθεια. Τέλος, αυτό που είπε ο Ψινάκης το παρατηρήσατε; Το είδατε καλά; Καταλάβατε το «υπονοούμενο»; Εγώ και όλοι οι φίλοι μου το καταλάβαμε. Τι λες ρε; Πας καλά; Που σκας με μαύρο γυαλί ηλίου και το φοράς μέχρι που έφυγες! Όλα, όπως προανέφερα, έχουν ένα όριο. Και σε εμένα όχι όριο, τίποτα, δεν υπάρχει. Οι δικηγόροι μου μελετάνε προσεκτικά τα πάντα και σύντομα θα προχωρήσουν στα αυτονόητα μόλις έχουν όλα τα στοιχεία και τις αποδείξεις. Μέσα στις επόμενες ημέρες. Αυτά είχα να σας πω, τα καλύτερα έπονται» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στην «χειμαρρώδη» δημοσίευση του.

Λίγο αργότερα, ο Ηλίας Ψινάκης θέλησε να δώσει την δική του απάντηση μέσα από την ψυχαγωγική εκπομπή «Super Κατερίνα στον Alpha». «Τον Γιαννάκη τον ξέρω από μικρούλι. Η μητέρα του ήταν φίλη μου και τον λάτρευε. Εγώ του δίνω το δικαίωμα να παρεξηγείται όσο θέλει. Και να λέει για μένα ότι γουστάρει».

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss