Ηλιόπουλος κατά Οικονόμου: Ο χρόνος της κυβέρνησης τελειώνει

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, απάντησε στους ισχυρισμούς του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, για τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, υποστήριξε πως ο Αλέξης Τσίπρας διασύρει την Ελλάδα διεθνώς, με τον Νάσο Ηλιόπουλο να απαντά πως ο διεθνής διασυρμός οφείλεται στην κυβέρνηση και όχι στην αντιπολίτευση. Μάλιστα, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε ως «εγκέφαλο παρακρατικής οργάνωσης» τον πρωθυπουργό, λέοντας πως ο χρόνος του τελειώνει.
«Αν και κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο κ. Οικονόμου φαίνεται ότι δεν διαβάζει τον διεθνή Τύπο. Γι’ αυτό του συνιστούμε να ρίξει μία ματιά στα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων Μέσων του κόσμου τους τελευταίους πέντε μήνες, για να καταλάβει ποιος είναι αυτός που διασύρει την Ελλάδα διεθνώς με το σκάνδαλο των υποκλοπών, τις παρακρατικές πρακτικές και τον περιορισμό της ελευθεροτυπίας», είπε ο κ. Ηλιόπουλος.

«Όμως ο χρόνος που ο εγκέφαλος της παρακρατικής οργάνωσης θα βρίσκεται στη θέση του πρωθυπουργού και θα διασύρει την Ελλάδα τελειώνει», πρόσθεσε.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss