Ηλιόπουλος: Ο κ. Μητσοτάκης θα έρθει στη Βουλή απολογούμενος – Έχει ξεκάθαρα την πολιτική ευθύνη

Ο κ. Ηλιόπουλος τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ περιμένει από τον κ. Μητσοτάκη συγκεκριμένες απαντήσεις μέσα στη Βουλή

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έρθει στη Βουλή απολογούμενος. Έχει ξεκάθαρα την πολιτική ευθύνη για τις υποκλοπές», δήλωσε ο Νάσος Ηλιόπουλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM 97.8».
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είπε ειδικότερα, πως «όταν ο κ. Μητσοτάκης παραδέχτηκε ότι υπάρχει πολιτική ευθύνη και για αυτό το λόγο απομακρύνθηκε ο γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού, ο κ. Δημητριάδης και ο διοικητής της ΕΥΠ, είναι παράδοξο να μην έχει ευθύνη ο ίδιος, ο οποίος τοποθέτησε στη θέση του τον κ. Δημητριάδη και άλλαξε το νόμο για να βάλει στη θέση του διοικητή της ΕΥΠ κάποιον που δεν είχε τα κριτήρια για να μπει». Είπε επίσης ότι «ψήφισαν τροπολογία -μετά τις καταγγελίες του Θανάση Κουκάκη- έτσι ώστε η ΕΥΠ να μην ενημερώνει την ΑΔΑΕ για τις παρακολουθήσεις που γίνονται». Σχολίασε ότι «ο κ. Μητσοτάκης πιάστηκε με ένα ολόκληρο κοπάδι στην πλάτη, τέτοια σκάνδαλα σε όλο τον κόσμο ρίχνουν κυβερνήσεις», υπογραμμίζοντας πως «είναι τομή να παρακολουθείται ο αρχηγός του τρίτου κοινοβουλευτικού κόμματος και να λέει ο πρωθυπουργός ότι ήταν νόμιμη η παρακολούθηση και ότι -δήθεν- εάν το γνώριζε, δεν θα το επέτρεπε».

Ο κ. Ηλιόπουλος τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ περιμένει από τον κ. Μητσοτάκη συγκεκριμένες απαντήσεις μέσα στη Βουλή: «Ποιες υπηρεσίες μίσθωσαν το κακόβουλο λογισμικό Predator; Ποια είναι τα πολιτικά πρόσωπα που παρακολουθούνται -η “Καθημερινή” την προηγούμενη εβδομάδα έγραψε για επτά πολιτικά πρόσωπα. Ποιοι είναι οι λόγοι που οδήγησαν στην παρακολούθηση του …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss